12 March 2009

ATENTIE...UN NOU CONCURS -TEMATICI CRESTINE

http://leedee.wordpress.com/2009/03/01/microexe-in-loc-de-martisor-concurs/#comment-82

Linkul de mai sus va va da mai multe detalii, iar fraza de mai jos va va lamurii un pic despre ce e vorba. Va doresc mai intii spor la scris si apoi...succes!!!
......... Lee-Dee spune:
"Va invit sa vizitati pagina mea de “Micro+ex+e” si va astept toata luna martie sa va faceti mana ( adica sa-mi trimiteti microtexte scrise de voi, pe cele reusite le voi si publica ) - iar din aprilie ne punem pe treaba ( adica incepem concursuri lunare pe aceasta tema ) ! Conditia este ca microtextele sa aiba intre 150 si 160 de caractere ( litere, semne de punctuatie si pauzele dintre cuvinte ), sa fie inedite ( adica sa nu fi aparut in vreo publicatie, blog, comentariu de blog ) si sa abordeze tematici crestine ( de-asta le-am numit “micro+ex+e” si nu “microtexte” )."

2 comments:

Anonymous said...

Multumesc pentru reclama ( si pentru ca m-ai trecut la BLOGROLL ) - nici eu nu mi-as fi facut-o mai bine ( a crescut traficul pe blogul meu, deja ) ! Astept si micro+ex+ele tale, doar ne pregatim pentru o colaborare ! ;)

PS: s-a strecurat o greseala, pe care eu am corectat-o pe blogul meu, te rog s-o faci si tu: in loc de "( litere, semne de punctuatie si pauzele dintre litere )", trebuie "( litere, semne de punctuatie si pauzele dintre cuvinte )".

PPS: ti-am raspuns si pe blogul meu. Am pus la pastrare adresa ta de mail si iti voi scrie in curand despre viitoare proiecte !

Rodica Botan said...

LeeDee...mult succes. Initiativa este fantastica. Ce oportunitate mai buna pentru toti credinciosii sa-si deslege gura si sa spuna ce le-a facut lor Domnul...sau sa ne spuna din umblarea lor cu Dumnezeul Lor...sau cind si cum si unde L-auintilnit pe Domnul Isus...?
Blessings to you...