07 March 2009

Brrrrrrrrrrrr...

Ma uitam ieri la o emisiune de televizor. Pentru cineva sanatos, patul, canapeaua, sint locul de odihna, de relaxare…un loc placut, pe care uneori abia il astepti. De cite ori nu m-am aruncat pe canapea cu satisfactia unei saptamini de lucru implinite si cu oboseala scurgindu-se din fiecare por a fiintei mele…cautind dupa remot…

Acum insa, dupa o saptamina de boala, si de neputinta, am cu totul o alta perspectiva despre fotoliul din fata televizorului. In primul rind…ce gunoi…ce gunoi!!! (Fotoliul e ok…vorbeam despre televizor). Daca toate ideile proaste ar mirosii urit, daca toate cuvintele lipsite de bun simt si de-a dreptul porcoase ar face fum, daca toate glumele proaste s-ar preface in carcalaci, am avea in 10 minute si poate si mai repede, Compania de gunoi a orasului sa ia gunoiul, pompierii sa stinga focul si ceva specialisti sa fumigheze casa de carcalaci…cam asa sint emisiunile…si…asta este televizorul.

Am tot ascultat la news channel…dar nici macar democratii nu mai stiu cum sa acopere prostiile lui Obama. In ritmul in care creste somajul or sa ramina fara crainici la televizor in curind…

Mi-a placut in deosebi faptul ca Obama s-a pus pe dat sfaturi. Si de la cine a luat ideea? De la Clinton. Nu se putea mai bine! Daca as fi in locul lui Michell m-as ingrijora!!!!!!Va amintiti cind erau lipsuri in Romania si mincarea era pe cartela, iar Ceausescu dadea sfaturi populatiei …sa devina vegetariana? Brrrr…deja vue…lipseste doar secera si ciocanul…

5 comments:

Anonymous said...

Nu ma pot pronunta in cazul "sfaturilor date de Obama", avem si noi pe "al nostru" dar nu stiu dece si-ar inchipui cineva ca Obama va rezolva problema crizei mondiale intr-un mod miraculos. Eu credeam ca votul pentru el a fost un vot impotriva celor care ocupa mereu Casa Alba. Daca Obama este lasat singur, daca nu este sustinut de acelasi entuziasm care i-a adus votul, inseamna ca totul a fost doar un pahar cu spuma de sapun. Chiar toata America a ales un panglicar? Chiar nimic din ce spune nu merita sustinut?

Rodica Botan said...

Cherie...ca nu rezolva problemele ar fi cel mai inofensiv lucru. Problema majora este ca a trecut la actiune si ceea ce face acuma va distruge in totalitate ce-a mai ramas bun in tara asta.

Uite, noi deja avem o bucata buna a populatiei care n-a muncit niciodata, s-au obisnuit asa, si n-au nici educatie, ca n-au vrut sa invete iar daca ar merge la lucru ar fi platiti cu salarii mici si e mai rentabil sa stai acasa sa nu faci nimic, sa ai asigurare medicala si housing...ajutor de platit renta de la guvern, plus bani de mincare.

Asta este ciuma societatii care sug banii din taxele pe care le plateste populatia, nu?

Ei acuma, in loc sa-i instruiesti pe astia si sa-i introduci la lucru, te gindesti sa pui mai mari taxe pe cei care lucreaza...pina faci ca unii dintre ei sa dea cu toate de pamint si sa zica...pai stam si noi pe ajutor social, nu? Si cum acuma din cauza economiei dispar si locurile de munca...de la cine ma rog mai iei taxe sa platesti armata aia de lenesi si de indivizi care nu fac nimic?

In scurt timp o sa se intimple ce s-a intimplat cu tarile comuniste care mereu dau cifre umflate la cincinaluri dar de fapt nu mai era nimic. Comunismul a trait pe grasimea ce-o mostenisera de dinainte de razboi. Cind aia s-a terminat, socialismul, comunismul s-a terminat si el.

Obama face niste greseli nemaipomenite...si odata apucat pe un drum, e greu de intors inapoi. Chiar si democratii lui au inceput sa aiba indoieli. Cei care au multi bani au stiut totdeauna sa si-i scoata din tara si sa-i tina acolo unde nimeni nu le poate lua banii. Legile sint pentru oamenii harnici care au adunat ceva pentru copii lor. Acuma sint in pozitia de a pierde ce au si de a lasa pe copii lor sa plateasca prostia celor care s-au intins sa isi cumpere palate cind ei aveau bani doar de o cocioaba.

Interesant este si cum a fost ales si de cine. Stii ca nu poti sa dai mai mult de 200 de dolari ca sa-i ajuti campania fara sa trebuiasca sa iti dai numele. Peste jumatate din donatiile la campania lui au venit dinafara tarii in sume de sub 200 de dolari. Spune-mi mie care oameni saraci dinafara au interes asa mare ...???

El spune mult dar fara substanta...ba mai mult din ce a zis ca face inca n-a facut nimic...in afara de primul lucru care l-a facut a fost sa dea la Plan Parenhood, o organizatie internationala, citeva milioane de dolari ca sa poata sa faca avorturi in Africa...asta este prioritate pentru un nou presedinte care este in criza economica!!!

Si iarta-ma ca m-am lungit si am fost asa de imprastiata...sint inca multe lucruri de spus...
:)

Anonymous said...

Rodica, o corectare:

Se pierd locurile din sectorul privat, 651,000 numai in luna Februarie.

Ghici unde se inregistreaza 150,000 de locuri noi de munca?? La guvern!! Guvernul nu e in recesie!!

Rodica Botan said...

Interesant...ca in California joburile de Guvern (politie, profesori si clerks) au fost reduse...Sora mea e profesoara si are colegi care si-au pierdut jobul...

Anonymous said...

Da, unele joburi sint taiate ca sa faca loc la altele. Cine crezi ca va fi in charge ca sa imparta cum trebuie banii de la stimulus??