19 March 2009

CINE ARE URECHI ...SA AUDA!!!

Am imprumutat filmuletul de la Cristina http://enjoyinghomeschooling.wordpress.com/ Multumesc Cristina!!!

Filmul este in araba tradus in engleza si…veti putea asculta cite ceva despre islam si despre pace si bunainvoire…
Care nu intelegeti engleza sau…araba…cititi traducerea pe care am pus-o mai jos cu parantezele de rigoare…(din cind in cind mor sa spun si eu cite ceva)…Linkul de mai jos este filmul.

http://www.tangle.com/view_video.php?viewkey=0861ff3eabea1ceb73e4


Traducere Rodica Botan
Patru lb de amtrax intr-un geamantan micut (si omul cu cearceafu-n cap arata dimensiunile unui diplomat), carat de un luptator de-al nostru prin tunelele dintre Mexico si USA…Atita e nevoie…si asta garanteaza moartea a 330,000 de americani in prima ora daca este bine imprastiat in centrele populate din America. Ce idee ingrozitoare ( si ride cu nerusinare); 9/11 o sa para maruntis in comparatie cu asta. (audienta ride). Am dreptate. Nu mai e nevoie de avioane, conspiratii si calcule de timp s.am.d. O singura persoana cu curaj sa care 4 pounds de amtrax…sa se duca in fata la Casa Alba si sa imprastie amtraxul ca pe confetti peste tot…si apoi sa puna miinile la ochi si sa plinga ( si proprietarul cearceafului se sterge la ochi ca si cind ar plinge in timp ce audienta se intrece in risete)si…o sa facem o adevarata sarbatoare si o sa celebram…(risete in audienta din nou).

WMD …Americanilor le este frica ca WMD o sa cada pe mina organizatiilor teroriste cum ar fi Al Qaeda si altele. Americanii aveau motive serioase sa se ingrijoreze pentru ca Al Qarda avea in regiunea Herat laboratoare si chiar si in Nordul Afganistanului. Acolo avem oameni de stiinta si chimisti si fizicieni nucleari. Si ei nu arata de loc asa cum le-au facut portretele acesti jurnalisti mercenari…nu arata ca niste beduini inapoiati care traiesc in pesteri…No…No…In nici un caz –( Le…Le…Le…ride el de unul singur/ trebuie ca “le” este ceva ce seamana a dispret pentru cei care ii cred pe arabi inapoiati). Felul asta de a vorbi poate sa prosteasca doar pe cei naivi. Oamenii care urmaresc insa aceste lucruri stiu ei bine ca Al Qaeda are laboratoare asa cum are si Hizbullah. Hizbullah are laboratoare in Sudul Libanului si in aceste laboratoare produce armament pe care-l vinde (si isi aranjeaza iara cearceaful si da din cap cu importanta…cu greutate)… de unde vinde arme Romaniei si Ungariei (si da din mina ca Ceausescu pe vremuri ca si cind ar mai fi si alti pricopsiti care cumpara de la ei…)

Hai sa zicem ca cineva este numit “terorist” de ei…(cine altceva decit cei care nu au cearceafu-n cap?!)…eu spun “acela este prietenul meu” (audienta ride din nou satisfacuta) De ce? Pentruca acesti “teroristi” sint oamenii cei mai cu frica de Dumnezeu din lume (aici vorbeste de dumnezeul lui ca al nostru Dumnezeu are cu totul alte atribute…va rog sa nu confundati dumnezeii aici)Teroristii sint cei mai onorabili oameni din lume. (iata un alt adevar arab care bineinteles este indelung aplaudat ).

Personal am intilnit pe Mullah Omar. Am avut aceasta onoare sa-l intilnesc. Acesta nu este un om care apartine acestei ere. Intotdeauna refuza sa se intilneasca cu delegatiile din Vest. ( si ride iar scirnavia…n-am mai folosit cuvintul de mult si era gata sa-l uit …noroc cu ocazia asta…)El le spunea…”duceti-va la Kabul, ca eu sint la Qandahar”…ca vedeti (spune el ironic) “politeistii sint impuri”…Stiti voi ce vreau sa spun…Duceti-va si intilniti pe ministrul afacerilor externe si faceti cu el politica. Ca eu stau o vreme pe aici…Acestia sint oameni potriviti sa diluiasca cu vestul…Cit priveste pe Arigat Dahlan si cei de teapa lor, ei nu aduc natiunii noastre nici un beneficiu…(si ride iar miselul…)

In Statele Unite sint peste 300,000 de membrii ai Militiei albe, care vor sa atace guvernul federal din Washington, si sa scape de arabi, evrei si toti negrii din SUA. Astia sint rasisti. Acolo in America li se spune “rednecks”…gituri rosii…Asta este Ku Klux Klan. Aceasta Militia are de gind sa bombardezele centralele de energie nucleara de pe teritoriul USA. (Cu ironie…) Sa le dea Allah mult succes (audienta aia stralucita ride din nou furata de vise…) Chiar daca noi nu sintem albi si nici macar aproape de ei nu sintem…nu-i asa? Au in plan sa bombardeze Centrala Nucleara de la Lake Michigan. Aceasta Centrala este foarte importanta pentruca ea produce electricitate pentru tot Nordul Africii. Fie ca Allah sa-i dea succes la unul cel putin dintre acesti conducatori de Militia care are de gind sa bombardeze…
Eu cred ca noi ar trebui sa devotam o parte din rugaciunile noastre pentru aceasta cauza si acesti oameni, ca Allah sa le dea succes si sa isi sfirseasca aceasta misiune si noi apoi sa-l putem vizita si sa-l putem felicita…Alah willing!!!

Allah a spus in Koran ca ostilitatea dintre noi (arabi si evrei) este eterna. Asa ca oricine vorbeste despre dialog-…sa-i taiati limba!!! Despre ce fel de dialog vorbesc acesti oameni? Nu este loc de dialog intre noi sub nici o forma. Allah doar ne-a spus ca ostilitatea impotriva evreilor este eterna…si acuma vine cineva si ne vorbeste despre fratietate si…lucruri de genul asta…Asta deja contrazice Koranul. Si oricine contrazice Koranul este un infidel. Acuz eu pe cineva de erezie? Da!!! Absolut…eu sint 100% pentru acuzare (ride audienta satisfacuta) Da, si suport actul de acuzare al oamenilor care savirsesc erezii.

De asemenea trebuie sa aparam rezistenta si sa nu raminem tacuti in fata acestei campanii organizate impotriva rezistentei. In chiar Presa Peninsulei Arabe si in Golf si alte tari arabe. Unele voci exprima indoieli despre conducatorii rezistentei. Noi trebuie sa-i confruntam pe acesti jurnalisti si sa prevenim ca astfel de lucruri sa nu mai continue…chiar daca asta ar insemna sa-i chemam la telefon si sa le spunem:”sa nu mai repeti lucrurile astea “despicable” (ingrozitoare)ce le-ai spus in columnele sau articolele tale…ca daca nu, noi vom lua impotriva ta urmatoarele masuri…
Noi trebuie sa punem presiune pe oamenii acestia. Nu se poate sa raminem pasivi. Nu trebuie sa-i lasam in pace sa-si faca linistiti treaba sub pretextul “libertatii de expresie”…

Asta este a cincea columna Abdallah Fahd Abd Al-‘ Azis Al Nafisi…eu va provoc sa confruntam…folosind toate mijloacele posibile sa-i confruntam…TOATE MIJLOACELE POSIBILE (da din miini si se agita sa-i faca sa inteleaga tot ce vrea sa spuna prin acele cuvinte…iar audienta ii raspunde rizind…) si asta impotriva tuturor celor care se impotrivesc rezistentei. ORICE FORMA SI METODA POSIBILA…ATI INTELES?

No comments: