12 March 2009

NU GRABITI BABUTA!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RYmnfu3AXoY

Va rog sa va uitati la filmuletul de mai sus de citeva ori. Doar dati un click pe linia roza de sus...
Sa va uitati de doua ori ca sa vedeti toate detaliile. Mama a doi baieti isi filma copii jucindu-se , cind a prins secventa asta hazlie intorcind aparatul pe partea cealalta de drum.

Cred ca babuta care a asteptat la semnal a atipit...si cum tinarul sofer nu mai avea rabdare ...vedeti voi ce i s-a intimplat. Imi place insa faza cu airbagul...de la urma.
Vizionare placuta!!!

5 comments:

Anonymous said...

WOW!!! Chiar ca-i funny...asa le trebuie la nesimtiti astia, nu mai au respect...

Anonymous said...

Nu cred ca-i in Romania - dac-ar fi fost, soferul iesea din masina si-o si batea pe babuta !

Anonymous said...

baba trebuia legata de masina si tarata prin oras pana ii platea omului airbagu...pt ca nu cred ca iar placea cuiva sa opreasca la semafor ca sa treaca fosilele care dorm pe strada si drept rasplata sa se aleaga cu paguba ce cateva mii de euro

Anonymous said...

Anon, sper ca atunci cind ajungi de virsta babutei o sa te lege cineva de masina exact in felul in care ai descris tu.

Rodica Botan said...

Anonymous...baba asta care este gazda acestui blog spera ca tu ai avut o mama care te-a iubit si te-a ingrijit. Daca nu o mama atunci o bunica...

Cred ca iti si cunosc numele...Radu, daca nu ma insel, si periodic vad ca simti nevoia sa vii cu intentia sa ne tulburi. Eu ma rog ca Dumnezeu sa scoata duhul ala rau care te chinuie si sa-ti dea liniste si pace; si-ti mai doresc sa experimentezi dragostea Lui Dumnezeu, care poate sa schimbe , sa curete si sa improspateze viata oricui.