15 March 2009

DE CITIT...DE COMENTAT...

Am primit articolul acum citeva minute si am trecut usor peste el...inca ma mai gindesc la cele scrise...si vi-l las aici sa il cititi si sa va ginditi si voi...

In afara de Dumnezeu, nimeni nu stie viitorul. Dar sa fim pregatiti, mai intii sufleteste si apoi si din alte puncte de vedere nu strica...Biblia ne invata sa nu datoram nimic; si noi mai toti sintem bagati pina peste cap in datorii...Biblia spune sa ne multumim ce ce avem...daca avem ce minca si cu ce ne imbraca sa multumim Domnului. Noi toti vrem deseori mai mult decit ne trebuie. Poate n-ar fi rau sa ne ajustam putin...si sa devenim mai intelepti.

Copii Domnului nu traiesc in intuneric ci in lumina...De aceea cele scrise mai jos trebuie citite la lumina...la lumina Lui.

Sa aruncam toate grijurile la cruce...asa zice El..."aruncati asupra Mea toate ingrijorarile voastre"...chiar si in zilele din urma...

Nu cunosc autorul...asa ca nu ma judecati pentru cele citite; si nici expert nu sint...dar nu sint nici indiferemta. Iau si eu ce cred ca-i bun de luat, dupa cum ma intelepteste Dumnezeu...
Asa si voi...
...................................

De ce distrugerea economica a Americii poate fi primul pas spre acapararea puterii bancare la nivel mondial
Evenimentele financiare care au avut loc in State si in intreaga lume in ultimele luni nu reprezinta, din multe privinte, nici o surpriza. La un seminar pe teme financiare din septembrie 2008 eu am previzionat public majortatea tendintelor pe care le observati acum.

Valul de falimente comerciale, a doua runda de bani emisi la gramada de Rezerva Federala si o continua slabire a pietetei imobiliare si a burselor de valori.

Toate se aliniaza conform planului, conducand Statele Unite catre colapsul financiar, care pare acum ireversibil. Exista un nou element in toate acestea, care a iesit la iveala cam in ultima luna, si as vrea sa-l impartasesc cu Dvs. in acest articol.

In ultimele luni, am pastrat legatura cu niste persoane foarte bine informate care mi-au dat anumite indicii cu privire la ce se intampla cu adevarat in spatele scenei finantelor mondiale. Din motive lesne de inteles, aceste persoane nu vor fi mentionate cu numele, dar ce-mi spun acum este ca decaderea economica este doar un mijloc de a ajunge la final. Totul se face in mod deliberat, spun ei, la cele mai inalte nivele, pentru a ajunge la un final planuit.Care este acel final? Stapanirea intregului sistem bancar,evident.

Cum sa acaparezi toate finantele lumii

Imaginati-va o Rezerva Federala internationala, care creeaza si controleaza toata furnizarea de bani a lumii. Centralizarea puterii financiare in mainile unui grup restrans ar fi un fapt fara precedent. Ce putere manuieste acum Rezerva Federala asupra Statelor Unite nici nu se compara cu ce putere va detine o Rezera Federala globala.

Realizarea unei asemenea acaparari de putere totusi, nu-i vorbarie marunta. Natiunile nu vor preda in mod voluntar puterea asupra monedei proprii.

Doar daca apare o criza…..

Intr-un scenariu de criza, natiunile vor renunta la aproape tot- libertati, finante, si, in plus, chiar la propria moneda, daca asta ar insemna veitarea unor dezastre economice. Daca e ceva ce lumea a invatat din incidentul 9/11, acest lucru este ca cea mai buna metoda de acaparare a puterii de la oameni este fie sa pui la cale un dezastru, sau sa te legi de unul produs deja. Cand se afla in fata pericolului de anihilare, oamenii oricarei natii nu doar ca vor renunta la libertati si finante, vor implora sa le fie luate, in schimbul oricarei autoritati care promite o solutie.

Pentru cei ce-l urmaresc pe David Icke, aceasta tehnica este numita de el abordarea “Problema-Reactie-Solutie” in manipularea maselor.

De la asta pornind, este destul de evidenta metda de preluare a controlului asupra monedei la nivel mondial si de a stabili o “Rezerva Federala” globala. Se concepe un dezastru financiar global, care sa ameninte stabilitatea intregului sistem bancar global. Cu un colaps al stabilitatii si pierderea economiilor de-o viata, inceperea rascoalelor este doar o chestiune de timp.

Acesta ar fi momentul la care va aparea elita mondiala la TV, ca si cand ar fi trimisa de Dumnezeu Insusi, promitand ca va pune capat tuturor suferintelor daca natiunile conducatoare ale lumii vor fi de acord sa-si predea moneda si sa adopte o noua moneda, unica, la nivel mondial, operata de noua ”Rezerva Federala Internationala” (care nu se va numi chiar asa, dar am utilizat un termen generic).

Batalia pentru viitorul Americii se da chiar acum

Cu toate acestea in minte, suntem pusi in fata unui scenariu care sa ne trezeasca. Desi sunt multi oameni in structura conducerii Statelor Unite care, cu siguranta, incearca sa salveze economia si sa previna colapsul total, cu certitudine exista insa si oameni mult mai puternici, implicati in acest joc, care au ca plan un sistem de control care include moneda unica. Si aparitia acelei institutii necesita caderea economica a unor natiuni precum Statele Unite si Regatul Unit, ca sa numesc doar 2.

In concluzie, exista un razboi in acest moment, care se da intre cei ce incearca sa salveze America, si ceilalti care lucreaza in mod activ la distrugerea si eliminarea Rezervei federale existente si transformarea ei intr-un organism de coordonare globala. Este important de notat faptul ca, indiferent de ce parte a baricadei vorbim, nici una dintre aceste forte ale elitei are grija de voi, de popor.Acesta este doar un meci de sah, iar noi suntem amarati pioni.

Distrugerea unei natiuni, pentru a o putea conduce

Interesant in toate acestea este ca, daca voi toti credeti explicatia aceasta, inseamna ca exista brokeri de elita care sunt dispusi sa riste distrugerea economiei unei intregi natiuni, numai pentru a putea prelua controlul resurselor financiare ale natiunii respective, pe termen lung.

Daca totul vi se pare familiar, asta se intampla pentru ca asa se procedeaza in interventiile militare: agresorul invadeaza o tara, o bombardeaza pana la ruine, apoi preia controlul asupra acesteia, astfel incat sa controleze beneficiile economice pe termen lung, cat si resursele produse de acea tara. (situatia Iraqului vi se pare familiara cumva?). Asta a condus si armatele lui Hitler catre Est pe teritoriile sovietice, in cel de-al 2-lea Razboi mondial. Batalia de la Stalingrad nu a fost chiar o victorie a unitatilor militare germane, a fost sfarsitul ultimei incercari disperate a Germaniei de a expropria banoasele campuri de petrol sovietice, necesare pentru a-si pastra masinile de razboi in functiune.

Ideea e ca, de-a lungul istoriei, nebunii ahtiati dupa putere au demonstrat intotdeauna o tendinta de a distruge practic orice (familii, orase, natiuni) pentru a obtine ce si-au dorit. Statele Unite nu sunt nevinovate nici ele, pe partea lor, iar daca veti cauta in istorie, veti gasi destule argumente.

Razboiul, bineinteles, poate lua diverse forme. Tradtitionalele bombe si gloante fac parte din cea mai reprezentativa forma de preluare a unei tari. Cu siguranta ca nu este si cea mai eficienta. Dintr-o perspectiva economica, este mult mai inteligent sa preiei controlul unei natiuni lasandu-i infrastructura intacta, astfel incat toti muncitorii sa se poata intoarce la munca dupa razboi, pentru a produce noi castiguri pentru noii stapani.

Print-o anumita interpretare a evenimentelor la nivel mondial, America pare acum sa fie intr-un razboi economic care ameninta sa-i spulbere moneda si intreaga economie, prin care se spera ca se va preda unei noi autoritati financiare globale. “Noua Banca Mondiala” ar fi beneficiarul tuturor acestor lucruri.

Ce inseamna asta pentru voi?

Previziunile mele au fost apropiate de coordonatele prezente. Reduceti-va cheltuielile, iesiti din datorii si convertiti-va banii in ceva cu adevarat solid si valoros, care sa reziste iminentului colaps al monedei.

Unele din acele lucruri reale includ terenuri, aur si chiar propria educatie. Un numar mare de oameni au ales sa achizitioneze si sa depoziteze arme de foc, care cu siguranta vor deveni valoroase intr-un scenariu creat de Obama, pt. confiscarea armelor. Desi nu sunt un fan al acestei idei, nu am nici un dubiu ca idea de confiscare a armelor are doar scopul de a dezarma personajele positive ale acestei povesti, pentru ca personajele negative sa si le poata pastra pe ale lor si folosi. In orice scenariu de confiscare a armelor, cei ce le detin vor constata ca devin instantaneu valoroase.

In frontul dolarului, nu am dubii ca un colaps (sau chiar o abandonare) al monedei americane este inevitabil. Cel mai probabil scenariu care iese la suprafata acum cuprinde idea ca, odata ce criza va afecta foarte grav Statele Unite, iar oamenii vor iesi pe strazi, atunci Obama va ceda si se va indrepta catre o autoritate bancara mondiala, abandonand dolarul.

Daca acest lucru se intampla, inseamna ca dolarul American va fi “dat la schimb” pentru o noua moneda la nivel global, iar prin acest schimb, posesorii de moneda Americana vor descoperi (surpriza!), ca au pierdut 60% la 90% din puterea de cumparare. Sigur ca poti face schimb cu toti dolarii detinuti, dar pentru ce putere de cumparare? Raspunsul este, bineinteles, pentru cat vor ei sa-ti dea. Pentru ca, in cazul in care numai dolari detii, esti la mana lor, a celor ce au conceput tot acest scenariu, si nu prea ai de ales.

De aceea, diversificarea dolarului in acest moment este foarte importanta penrtu oricine vrea sa nu-si piarda majoritatea economiilor. Am prezentat numeroase strategii in acest sens in cursul meu Health Ranger LIVE: Health Preparedness and financial Portection (Gardianul sanatatii: a fi pregatit pentru orice si protejat financiar).

Merita mentionat faptul ca aurul are aceeasi valoare pe care o avea si acum 50 de ani. Aurul va fi vaoloros mereu, indiferent de ce se intampla cu banii din hartie.

In cine puteti avea incredere in toata aceasta situatie?

In timp ce procesati aceste informatii, pastrati in minte faptul ca, din punct de vedere istoric, la fiecare cadere economica, au existat mereu politicieni si economisti care au anuntat sfarsitul crizei in fiecare saptamana, desi nu se intampla asa. Niciunul din cei implicati in sistemul financiar nu poate recunoaste adevarul, de teama sa nu produca panica in mediul financiar.

Fragilitatea acestui intreg sistem ar trebui sa va indice cam cat de rau stau lucrurile de fapt. Cand sistemul este atat de aproape sa cedeze incat nici Rezerva Fed. nu indrazneste sa mentioneze ce banca ajuta, acesta reprezinta un mare semn de avertizare ce indica necesitatea iesirii din acest sistem si transferarea resurselor catre ceva mai stabil.

Concluzia? Nu credeti in ce spun autoritatile din domeniu cu privire la situatia generala. Toti au o miza in pastrarea oamenilor in necunostinta de cauza, in timp ce ei isi fac manevrele cu pionii lor din jocul financiar, in secret absolut. Singurul mijloc prin care se poate evita afectarea din punct de vedere financiar este sa va asigurati ca nu va veti trezi cu o gramada de hartii verzi fara valoare.

Iar acea zi se apropie curand, chiar mai repede decat am estimat. Acum un an am crezut ca dolarul American va mai supravietui un deceniu sau 2. Dar acum, dupa ce am vazut cum a procedat intai administratia Bush, dupa care si Obama, cred ca dolarul american va fi fie declarat fara valoare, fie abandonat in urmatorii ani. Trecerea timpului ne va arata ce intorsatura vor lua lucrurile, pentru ca exista multe variabile care ar putea intarzia sau intoarce total mersul lucrurilor; pe termen lung insa, soarta celui mai mare debitor al lumii, Statele Unite ale Americii, este pecetluita, acesta va fi probabil nevoit sa-si abandoneze moneda, fapt sinonim cu declararea faliemntului intregii natiuni.Nu va lasati prinsi in aceasta capcana financiara, prieteni. Schimbati-va dolarii sau ronii pe ceva real cat inca puteti. Si daca aveti sansa sa faceti asta, stabiliti-va veniturile astfel incat sa nu va poata fi sustrase. Oamenii vor continua sa-si piarda slujbele, si ramuri intregi ale industriei pot sa cada, inainte sa se sfarseasca toate acestea. Nu am scapat de problema. Nici pe departe!

No comments: