23 March 2009

LA LUCRU FRATI...

Cind m-am dumirit eu prima data ce inseamna un blog, mi-am facut si niste socoteli in minte...cam la ce este bun. Serveste o sumedenie de nevoi. Si ale mele si ale altora.

In primul rind, ramasesem singura si eram in perioada de criza pe care americanii o numesc "empty nest"...cind Deb si Danny s-au mutat la casa lor. Vroiam sa le dau spatiu necesar sa se stabileasca ca familie. Apoi totdeauna mi-a placut sa scriu si blogul a devenit multe lucruri pentru mine...printre altele un fel de aparat de conversatie...foarte flexibil.

Dar m-am gindit totdeauna ca am sa scriu in asa fel incit unii oameni sa caute ceva si sa gaseasca si ...altceva; astfel ca acel mesaj sublim pe care l-am primit cu indicatia sa-l transmit si altora...sa nu se piarda.

Pe unele bloguri am gasit interesante subiecte. Pe blogul al carui link il gasiti mai jos de exemplu...oamenii se intreaba daca si de ce...sa boteze copii mici. Sint oameni seriosi care isi pun sincer intrebari serioase. Unii sint minati de traditie sa dea unele raspunsuri ...altii folosesc logica...

Va rog sa ii cautati. Oamenii sint doritori sa afle adevarul. Cine are curajul sa deschida Scripturile si sa-i faca sa inteleaga Marele Adevar...despre Marea Imparatie?



http://www.cabral.ro/din-viata/2870/de-ce-e-refuzata-religia/comment-page-4#comment-47357

No comments: