29 March 2009

O CINA ROMANTICA

The Best of Bits & Pieces
tradus Rodica Botan


Mary era casatorita cu un barbat sovinist. Amindoi au servicii, dar sotul ei refuza sa faca cel mai mic lucru in casa sau in jurul casei…nimic , nimic din ce ar putea sa o ajute pe Mary. Lucrul casei a decis el ca este strict lucru muieresc.

Dar intr-o seara, Mary a venit acasa de la lucru si a gasit ca barbatul ei deja facuse baie copiilor, puse-se o masina de haine la spalat alta era deja la uscat, cina era pe aragaz calda si masa asternuta foarte elegant…chiar si flori proaspete pe masa…

Absolut inmarmurita femeia a vrut sa stie ce anume a determinat o asemenea transformare . Pina la urma a inteles ca Charley, sotul ei, a citit intr-o revista un articol care sugera ca sotiile care au slujbe in afara casei vor fi mult mai romantice daca nu ar fi atit de obosite trebuind sa faca toata treaba acasa dupa ce au sfirsit 8 ore de slujba la stapin.

Ziua urmatoare, Mary fericita de nu se mai putea mai mult, abia astepta sa le spuna colegelor de munca ce i s-a intimplat. Dar si ele au fost nerabdatoare sa afle daca partea “romantica” a fost tot atit de promitatoare cum spunea articolul lui Charley…

Mary zimbii si le spuse…”Cina a fost grozava…Si Charley a s strins masa si a curatat si a facut lectiile cu copii…apoi a impaturat hainele de la spalat si pe unele chiar le-a pus la loc…”
“Dar dupa aia…” au insistat colegele ei…”Ce s-a intimplat dupa?”
“Oh”…spuse Mary…”ce sa se intimple?…Saracul Charley a adormit cu capul pe ultimul teanc de haine impaturate si calde de la uscator…”

5 comments:

Sorin M. said...

Va rog transmiteti mai departe acest anunt umanitar. Va multumesc!

http://de-vorba-cu-mine.blogspot.com/2009/03/oprean-corina-mama-doi-copii-are-nevoie.html

...tiktakro... said...

ha-ha-ha! am ris una buna...
Blogul Dvs. imi ofera o lectura extrem de placuta...si cind ma gindesc cite rinduri "adinci" mai am de descoperit in arhiva...zimbesc!
Va doresc o zi minunata si ..multumesc pentru complimentele aduse albinutzelor! ;)

Rodica Botan said...

tiktakro...dupa ce am pus articolul sus, a doua zi am vazut ce poza a pus fiica mea si am mai tras si eu inca o distractie...

Multumesc de vizita. Sper sa gasesti si alte lucruri folositoare pe aici.

ari said...

cu cata pofta am ras :)) .. acesta e romantismul modern :))

Rodica Botan said...

...ai dreptate...ii mai trebuia o luminare linga el...