20 March 2009

Cina romantica (criza financiara) :)


3 comments:

Ina Todoran said...

Amuzant cand o vezi insa... vom ajunge si mai rau de asa ...

Rodica Botan said...

Sa-ti spun drept...m-am uitat cu drag la meniul asta...nu stiu cit de romantic e sa maninci ceapa...dar in cazul meu...he-he...as putea sa mai adaug un usturoi ca nu-i nimeni prin jur sa ma contrazica!!!
:)

Anonymous said...

Blogger Ina said...

Amuzant cand o vezi insa... vom ajunge si mai rau de asa ...
Draga Ina ,poate fi foarte adevarata prezicerea ta ,vremurile sint tulburi peste tot ,dar....
Eu totusi raman la fagaduinta psalmului 37 V 25:,,Am fost tanar si am imbatranit si nu am vazut pe cel neprihanit parasit si nici pe copii lui cersindu-si painea"
Acum la 65 de ani pot spune ca am trait aceasta fagaduinta si in casa parintilor mei in timpul depresiei primului razboi mondial si in casa mea de atunci pana azi si am vazut, nu numai am crezut Cuvantul Scripturii care e DA si AMIN! Si stiu pe dinafara si pe dinnauntru ca ,daca toate sint trecatoare Cuvantul Lui si sufletele oamenilor sint vesnice.
In aceste vremuri dominate de necredinta si de frica zilei de maine ,de duhul de teroare care bantuie ziua in amiza mare ca o molima ,unde sa ne gasim refugiul noi ?Noi care spunem ca avem cetatenie cereasca si aici sintem doar ambasadori ducand vestea buna la cei pierduti? Unde decat in bratele Celui care ne-a trimis ambasadori, practicand slujba impacarii,la care am fost chemati.
E bine sa nu utam in nicio vreme ca,, noi sintem de SUS "asa cum a zis si Mantuitorul nostru.Si ei care se tem sant de jos .Noi avem alte legi dupa care traim si sintem binecuvantati chiar in aceste vremuri ,ei au alte legi,legile imparatiei intunericului care raspandeste acest duh de frica si nesiguranta si mai ales teroare si nu sant si nu vor fi niciodata binecuvantati ca sa nu zic opusul acestui cuvant.
Si inca un gand fara drepturi de autor :- OPUSUL FRICII NU E CURAJUL CI CREDINTA ,INCREDERA IN DUMNEZEU-.
DE ACEASTA AVEM NEVOIE ACUM, DE CREDINTA CA RASCUMPARATORUL NOSTRU TRAIESTE ,E VIU ASA CUM ZICE BATRANUL IOV ,SI SE VA INTOARCE LAURMA PE PAMANT
Virginia Brasov