07 March 2009

2. UN GHIOCEL ...DE 8 MARTIE...

Cu deosebita placere afisez aceasta urare facut de Danut Maftei, tuturor mamelor.

Danut...sint ferm convinsa ca toate mamele...oriunde ar fi ele, isi vor indrepta privirile spre copii lor iubitori. Si as dori din suflet ca de acest 8 Martie, toti copii sa simta cit de mult sint iubiti...si in mod special as vrea sa stii ca tu Danut esti un copil preaiubit...
....................................
Dani said...

Doamnă Rodica,

A venit primăvara şi odată cu răsărirea soarelui şi a cântecelor de păsărele, reînviază toată natura. Prima floare care da de ştire este ghiocelul, care este alb ş care doreşte ca şi noi să fim albi în inimile noastre, de noul an al primăverii, plini de bucurie şi de împlinire.

De 8 Martie doresc să fac şi eu un mic mărţişor, o mică atenţie tuturor mamelor care sunt sau chiar care au fost mame. Cea mai dragă fiinţă din lume sunt mamele noastre, care şi-au dat toata osteneala şi-n ai căror ochi se vede prima primăvară, de aceea fiecare copil, fiu sau fiică, să-i spună „Mamă, te iubesc!”

Ceea ce vreau să vă spun este că nici o mamă nu este uitată, ci fiecare este reamintită după felul ei, o mamă bună, iubitoare.Doresc să vă spun că-n fiecare zi sunteţi reamintită ca fiind o mamă bună şi iubitoare...

Doresc să vă urez un „La mulţi ani” de ziua de 8 Martie şi fie ca Domnul să vă dea tuturor mamelor o inimă iubitoare, ca-n ele să se vadă prima primăvară.

Dănuţ Maftei

1 comment:

Anonymous said...

pace..doriti sa facem schimb de link? linkul meu e http://crestintotal.wordpress.com/
astept raspuns la mail: crestintotal@yahoo.com