25 March 2009

Concursul de ziua mamei...



Concursul de ziua mamei a luat sfirsit. Si "Different" are cele mai multe voturi, desi lupta cu Andrei, pe ultima suta de metrii a fost …crincena. Eu am stiut insa din primele zile care sint cistigatorii…Pentruca oricine are sentimente sincere si frumoase fata de mama lui, nu poate sa fie altceva decit un cistigator. Si sa va mai spun inca un secret…indiferent care este opinia altora despre ce ati scris…singura care ar fi putut sa judece cele scrise ar fi fost mama fiecaruia dintre voi . Si in numele acelei mame, care mai traieste sau nu…eu va felicit pe toti…de la cel mai mic pina la cel mai mare.
Asadar cu totii sinteti cistigatori…si in concursul meu si mai ales in realitate. Pe adresa mea de e-mail , va rog sa trimiteti numele voastre corecte si orasul in care locuiti.( si cei PESTE si cei SUB). Ca sa nu mai dau bani aiurea sa trimit la fiecare in parte, am sa trimit toti banii la o prietena care ii va distribui.
Va multumesc inca odata de participare, va multumesc ca v-ati deschis inimile larg, ca ati avut cuvinte frumoase despre mame si ca ati impartasit acele cuvinte cu noi toti…Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti si sa va faca parinti buni si credinciosi , pentruca intr-o zi copii vostrii sa aiba lucruri minunate care sa le spuna despre voi.
ASTAZI MARTIE 24, PREMIILE AU FOST TRIMISE IN ROMANIA. AM NEVOIE CA SORIN SI DANUT SA IA LEGATURA CU MINE CA SA DECIDEM CUM E MAI USOR SA INTRE IN POSESIA PREMIULUI LOR.
Va multumesc tuturora pentru participare. Blessings...
Rodica Botan

15 comments:

Anonymous said...

Draga Rodica,

Iti multumesc pentru inca un concurs, care a fost o provocare pentru mine. Am stat cateva clipe sa ma gandesc la mama mea si I-am multumit lui Dumnezeu pentru ea. Mi-am dorit sa fiu castigatoare pentru ca o pretuiesc pe ea si sa ii dedic acest premiu.

Fie ca Domnul sa-ti rasplateasca insutit! O zi binecuvantata!

Rodica Botan said...

Different mi-a facut placere sa te stiu una dintre concurente...si sint sigura ca ceea ce ai scris a facut placere si mamei tale.

Dar mai presus de toate a facut placere Tatalui nostru ceresc. Una dintre porunci, cea care este insotita de o rasplata este sa-ti iubesti parintii. Daca Dumnezeu n-ar fi considerat relatia asta importanta n-ar fi pus-o intre cele mai importante legi ce li-i s-au dat omenirii.

Rasplata acestui concurs e mica...dar tu ai sa primesti o rasplata inmiita de la Cel ce a promis ca o va da...

Daca nu pe pamint, atunci odata in cer ne vom intilnii...si-mi va face placere sa-mi amintesc de circumstantele in care ne-am intilnit. Blessings

Mariana said...

Draga Rodica, te astept aici cu o mică surpriză:
http://de-vorba-cu-mine.blogspot.com/2009/03/hotarare-grea.html

Anonymous said...

Rodica - iar ai pus adresa de mail fara nici un fel de "criptare". Nu stiu cum e la tine insa incaruntesc zilnic cand vad cate aprox. 50 de mail-uri in folderul "spam"....

Rodica Botan said...

Mariana...te imbratisez...si te mai astept. Nu vreau sa cred ca pleci definitiv. Ti-am lasat de fapt un mesaj mai lung pe articolul respectiv. Blessings

Rodica Botan said...

Marius...ce ma fac eu fara tine? Ma duc si il iau jos. Am vrut doar sa dau citorva sansa sa imi spuna de unde sint ca sa le trimit premiul. Am cintarit eu in mine cum sa fac...si acuma cred ca stiu pe unde sa-mi gasesc oamenii, asa ca il sterg.

Stii ce...eu am tot felul de copii "adoptati" peste tot...imi trece prin minte sa mai adoptez unul...trebuie numai sa stau de vorba cu mamica ta...

spune-i ca a crescut un copil bun, care poate fi recunoscut de bun si peste doua oceane...

Multumesc ca te interesezi...e asa un dar deosebit pentru mine. Blessings

Sorin M. said...

Draga Rodica,

Iti multumesc de premiul acordat, dar asa cum spuneam nu am concurat pentru a castiga ci doar pentru a provoca si pe altii sa scrie.
Am scris nu pentru premiu...cu ce ochi as mai privi spre cer cand voi sti ca pentru ce am facut in numele Lui, am acceptat plata aici pe pamant!

Premiul meu esti fratia ta, sunt toti cei care au concurat sincer...sunt cei carora le-a facut placere ceea ce am scris.

Dar, daca ti neaparat sa acorzi premiul acesta, in dimineata aceasta cand vei merge la servici, undeva la un colt de strada te va astepta cineva, nu te uita la el ca e murdar, sarac si lipsit, dai aceluia ceea ce vrei sa-mi dai mie.

Multumesc!

P.S. Cat preveste numele meu este cel cu care ma semnez Micutiu Sorin

Rodica Botan said...

Sorin...se vede treaba ca lucram pentru acelasi stapin. Dumnezeu mi-a pus mie in gind ceva si tie altceva pentruca probabil are de facut o alta treaba cu altcineva si numai noi doi o puteam face. Important este sa ascultam. Dumnezeu sa te binecuvinteze: daruri bune...sfinte...

Sorin M. said...

Premiul a ajuns.
Multumesc tuturor celor implicati.
Voi cauta o cale sa va surpind si eu in mod placut. Fiti binecuvantate Rodica & Rodica!

Anonymous said...

Rodica, inca un premiu a ajuns la destinatarul sau! Mii de multumiri si de asta data! Tu esti mereu la inaltime...

Ma rog ca Domnul sa puna la loc de acolo de unde s-a luat!

Cu mult drag,

Different

Anonymous said...

Cu placere Rodica. Visul meu de cand eram mic a fost ceva de genul: sa am o casuta in America la malul oceanului, sa pot pescui in voie.. sa privesc pescarusii..apusurile de soare.. asa ca nu se stie :)
Imi place aici in UK dar nu se stie niciodata pe unde imi va indrepta Domnul pasii.

Rodica Botan said...

Different...sa cresti mare si cuminte. Domnul sa te pazeasca si sa te binecuvinteze mereu...
:)

Rodica Botan said...

Marius...nu se stie niciodata. Noi aici pescuim la riu si la lacuri...oceanul e la o ora departare...
Dar nimic nu este imposibil...celui ce crede!!!

Anonymous said...

Am primit premiul pentru ca o iubesc pe mama mea si se pare ca mai am o mamica peste ocean.
Multumesc si eu si Andrei, suntem bucurosi de premiul primit desi n-am iesit pe primul loc.
Domnul sa va binecuvinteze!

Rodica Botan said...

Beni si Andrei eu va multumesc pentru participare. Mi-a facut placere si am fost onorata sa rasplatesc doi copii cuminti...si nu ma dau inlaturi sa mai adopt citiva baieti cuminti...considerati ca in afacerea asta am dat mina...

Ati dus pe bunica la o prajitura?