20 March 2009

PENTRU CITITORII MEI...

Ieri am primit un comment pe unul din articolele care le-am postat recent…si commentul ala mi-a dat mult de gindit. In ultima vreme, cu atitea schimbari aici, acolo, si peste tot, am tot pus articole pe care le-am gasit si le-am primit despre tot felul de subiecte …de la intoarcerea inchizitiei, la tigani si casa lui Al Gore…si despre arabi si despre Obama si am inclus chiar o farfurie cu mamaliga cu ceapa si cu brinza…

Ce vreau sa spun cu toata aceasta tocana de informatii…? Ca inotam toti intr-o mare de confuzie, ca lumea n-a fost niciodata miscata atit de mult ,atit de des, atit de puternic…Vreau sa va spun ca apreciez comentariile ce le primesc, si ca n-am sters de cind am inceput blogareala decit un singur comentator Radu-Alienare, care s-a straduit sa ajunga acolo…in rest, am respect de fiecare cuvint care imi este adresat chiar daca nu totdeauna sint de acord cu ce mi se spune.

Acuma, incerc sa nu-mi prea dau cu parerea de lucruri care nu le cunosc…si una dintre aceste lucruri ar fi politica de la voi din Romania…; dar uite ca ici si colo, am mai copiat cite un articol si am mai zis cite ceva…si poate nu totdeauna a sunat ca adevar…de pilda treaba cu tiganii.

Istoria n-am scris-o eu. Articolul pe care l-am primit dela o prietena mi s-a parut interesant…si daca ar fi sa va spun adevarul…totdeauna am fost fascinata de viata tiganilor…de muzica si traditiile lor. Am stat azi si m-am gindit…stiti…si noi romanii si arabii si tiganii si americanii…toti ne tragem la urma urmei din primul om. Ala a fost omul de rasa superioara…Ce-a facut cu rasa respectiva? Intrebati pe sarpe!!!

Asa ca imi cer iertare daca am jignit pe cineva …doar ca apartine unei grupari, ca puteam oricare din noi cind ne-am nascut sa fi ajuns in bratele vreunei haranci…sau in vreun palat , sau in jungla dar Dumnezeu ne-a pus pe fiecare undeva, ne-a daruit cuiva... Nu-mi cer scuze insa cind vorbesc de arabii teroristi sau alti teroristi de oriunde ar fi ei…n-am nici o intelegere pentru felul lor de gindire. Eu cred ca Dumnezeu pune in noi in fiecare intr-o oarecare masura cele 10 porunci de la constructie. Sint oameni care au fost convertiti dintre triburile salbatice care au recunoscut ca au stiut intotdeauna ca exista o putere si o autoritate suprema dar ca nu i-au cunoscut numele…si au stiut fara sa le spuna cineva ce este bine si ce este rau.

Uitati-va la un animal…incepi sa plingi linga un ciine si ai sa vezi ca isi ciuleste urechle si se uita intrebator la tine…te intelege ca esti in distress…asa ca daca un ciine poate sa inteleaga ca ai o durere si plingi; atunci cum n-ar putea o fiinta omeneasca sa stie sa nu te loveasca ca te doare? Au fost catei care au crescut pui de pisici si am vazut recent la televizor un tigru a crescut niste purcelusi micuti…si oamenii isi omoara copii lor, sau cum am citit aseara ca in Romania o familie isi vindea copii la niste doctori care cautau organe pentru transplant. Va puteti imagina asa ceva?
Oricum m-am intins dincolo de ceea ce vroiam sa va spun. In esenta vroiam sa stiti ca sint ca si voi in cautarea adevarului, si pentruca media si TV nu prea spun adevarul, o metoda mai buna ar fi sa comunicam intre noi. Daca am pus vreun articol care pare ca nu prezinta adevarul…apreciez comentaiile voastre care o sa ma ajute sa vad si eu si altii situatia asa cum este. Vad ca vremurile nu se fac mai bune ci mai rele…va trebui sa comunicam mai mult daca vrem sa stim ce se intimpla cu adevarat prin lume ca jurnalistii vor fii totdeuna platiti de cineva ca sa spuna ceea ce intereseaza pe cei ce-I platesc.

M-a intrebat Calatorul pe blogul lui…"cum mai sint apele prin America"? I-am raspuns ca "tulburi"…ca unii au apa la picioare…altii la inima…pe unii i-a dus apa…altii s-au lasat dusi pe apa simbetei…dar la urma urmei…peste tot este…tot o apa si-un pamint!!!

3 comments:

Anonymous said...

CITAT:M-a intrebat Calatorul pe blogul lui…"cum mai sint apele prin America"? I-am raspuns ca "tulburi"…ca unii au apa la picioare…altii la inima…pe unii i-a dus apa…altii s-au lasat dusi pe apa simbetei…dar la urma urmei…peste tot este…tot o apa si-un pamint!!!
RODICA ESTI FENOMENALA!! ESTI O SCUMPA CUM RAR SE GASESC IN ACESTE APE TULBURI!!.....
AM RAS CU LACRIMI DE POZA ASTA ASA DE EXACTA SI LA FIX ,SI INSTANTA !!
NICI CA NU SE PUTEA MAI BINE !!!
AI SCRIS IN 34 DE CUVINTELE O ISTORIE PREZENTA VALABILA SI PENTRU APELE TULBURI DIN ROMANIA SI EUROPA!
MULT HAR SI MULTA PACE DE SUS, TIE SI LA TOTI CITITORII TAI DECI SI MIE !!
Virginia Brasov

disa said...

Rodica, sunt si dintre ei multi care merita sa fie popularizati de Media, la fapte bune, cum sunt cei din Toflea, jud. Galati, care au venit la Dumnezeu cu sutele.
Dintre cantareti crestini, la ora actuala, ei sunt cei mai ascultati.
http://disa-amestecate.blogspot.com/2009/03/grupul-rugul-aprins-toflea.html

disa said...
This comment has been removed by the author.