18 March 2009

O LUME NEBUNA...NEBUNA...NEBUNA DE LEGAT!

Ce-mi mai trece prin cap ? As putea sa repet din nou ca naveta cu masina s-a aratat a fi un timp foarte productiv pentru mine. Cred ca noi toti folosim timpul cheltuit in mijloacele de transport ca sa facem tot felul de analize, in mod constient sau inconstient... Sau, folosim radioul sa ne bombardam memoria cu tot felul de informatii noi.

Se pare ca inconstienti de ceea ce facem, de cind suna alarma dis de dimineata, pina ne culcam, nu dam creierului "timp de voie" de loc. Numai ginditi-va ca e aproape sigur ca dupa ce v-ati sculat ati pus radioul sau televizorul sa mai auziti ceva stiri…ne urcam in masina si alt radio sau CD Player…daca nu informatie, atunci muzica; iar pentru cei care i-au autobuzul, vinovatul este ziarul sau revista…Apoi mergem la lucru si majoritatea dintre noi avem masina de mestecat informatie (computerul) chiar in fata ochilor pentru o buna parte din zi…
Si ne reintoarcem acasa si mai avem iara de umblat eventual la computerul personal, ca vezi n-am aflat tot ce se putea afla pe ziua respectiva…apoi ca diversitate mai dam drumul la televizor chiar daca nu sintem singuri…si avem pentru restul serii, asa o galagie care merge paralel cu viata noastra…pina la culcare…si chiar si atunci mai sint cite unii care nu pot dormi decit cu "galagie alba" (white noise), un fel de miriiala, de bruiaj constant care sa anihileze alte eventuale zgomote…
Daca creierul nostru ar putea sa-si explice supararea…dar nu poate sarmanul!!!

Ei, cu lunga asta introducere as fi vrut sa spun ca toata aceasta informatie pe care o aruncam in creier, eventual se sorteaza cumva acolo. Ieri mi-au picat ochii pe citeva articole care vorbeau despre decizia Uniunii Europene de a da o lege prin care oamenii sa se adreseze unii altora pe nume, inlaturind formele vechi si demodate de "domnule', "doamna", "domnisoara",madam","monsieur",mademoiselle"…"seniora"…s.a.m.d.

Dupa ce mi-a trecut primul moment de indignare, am inceput sa ma gindesc care este motivul ascuns …ce anume urmaresc cu aceasta decizie? Sint sigura ca un cor intreg de fraieri si oameni care n-au idee de ce fac ceea ce fac, sustin un grup mai restrins de oameni care stiu ce vor si isi pun in aplicare proiectul …treapta cu treapta. M-am tot gindit care sint primii beneficiari?

Cu o populatie atit de liberala, cu miscarea asta puternica a homosexualilor, nu e greu de vazut ca ei... sau si ei, ar fi parte din beneficiarii acestor decizii. Aceasta lege ii va sprijinii sa-si atinga un scop ascuns si nu…scopul nu este acela de a se integra... ca deja asta s-a intimplat; dar oamenii astia vor mai mult decit integrarea. Ei sint interesati doar de drepturi si libertati?…Sa fim seriosi... ca libertati si drepturi si-au luat dinainte de Sodoma si Gomora. Dar asta nu i-a satisfacut…In America vor sa schimbe vechea celula a societatii…familia. Si lupta este destul de grea ca ei sint galagiosi si obraznici dar nu constituie majoritatea societatii.

In Europa cred ca s-au gindit sa o ia de la un alt capat sa ajunga la acelasi rezultat…s-au gindit poate ca daca casatoria nu poate fi redefinita…de ce sa nu inceapa cu a schimba cele doua elemente care constituie casatoria? Pare foarte clar pentru mine cel putin, in aceasta dimineata frumoasa de martie, aici in California, ca diavolul este foarte ocupat si lucreaza la acelasi vechi proiect inceput in Eden cu Eva si Adam…primul cuplu.

Apoi dupa ce am stabilit acest gind in mintea mea…m-am gindit la faptul ca Europa trebuie sa stie ca din punct de vedere al populatiei…dinsii sint pe moarte. Musulmanii sint cei care se inmultesc la o rata fantastica…si inghit cartier dupa cartier in cele mai dezvoltate si puternice orase din cele mai puternice tari din Europa: Anglia, Franta…si nu numai prin toate tarile mari dar si cele mai mici .

Acuma , am sa va marturisesc (daca n-ati banuit pina acuma) ca am multa imaginatie si ca mintea mea ma poate duce in excursii foarte interesante…De aici incolo va rog sa considerati, daca veti citii mai departe, ca faceti o excursie intr-o lume a probabilitatilor bazata pe cit stiu si cit inteleg eu despre lumea asta.

Asadar…m-am gindit ca pentru populatia alba, liberala…parte homosexuala, parte pro homosexuala…trebuie ca expansiunea asta a populatiei musulmane sa fie ceva ce sa le dea de gindit. Dar cum natalitatea la albii europeni a scazut asa de mult si este evident ca n-o sa creasca curind…ce alta alternativa exista…???

Doar daca nu consideram clonarea…? Interesant ce progrese mari au facut …dar de la Dolly incoace…nu prea avem vesti. S-or fi oprit oare din cercetari si incercari? Sint convinsa ca nu. Le e frica de legi? Sa fim seriosi!!! Ma gindesc ca cineva are interesul sa tina un "low profile" la capitolul asta. Mai cred eu ca dat fiind ca legal se vor sterge diferentele dintre femeie si barbat…poate ca unii sint nemultumiti chiar cu felul in care se face reproductia si pot argumenta mai departe ca…daca exista posibilitatea ca reproducerea sa se faca si altfel decit in vechiul sistem in care femeia avea rolul ei bine stabilit…de ce sa se mai discrimineze? Toata lumea ar avea atunci drepturi de reproducere personale…Ce poate fi mai frumos?

OK…Puteti argumenta ca mintea mea a luat-o razna…pe drept! Dar uitati-va in jur si spuneti-mi daca nu intreaga lume a inebunit; si daca ideile ce mi-au trecut prin cap nu pot fi probabilitati la ceea ce se intimpla in lumea in care traim…ACUM.
…………………..
Astea fiind zise, nu trebuie sa uitam ca nici un fir de par nu cade din capul niciunuia dintre noi...fara stirea Lui. Exista tot felul de oameni de stiinta si cercetatori care descopera tot felul de lucruri…clonarea de exemplu. Dar descoperirile lor sint doar o recunoastere a unor legi si functii si situatii create de Dumnezeu de la intemeierea lumii. Dumnezeu ingaduie unele lucruri pina la o zi…un ceas…stabilit de El. Oricit ar fi de nebuna lumea asta….TOTUL este inca in programul stabilit de El; si cind El va zice…DESTUL…nimeni nu va mai putea face un pas peste ce-a spus El. De aceea, chiar daca lumea in care traiesc este absolut nebuna, nebuna de legat..."nu ma tem de nici un rau…caci Tu esti cu mine…"

No comments: