25 March 2009

PEPSI COLA...BOYCOTT


Pepsi refuza sa fie neutrala in razboiul culturii de astazi. Aceasta companie este una dintre companiile conducatoare care sponsoreaza homosexualii.

Stiu ca majoritatea ne-am obisnuit cu acest produs...dar nu este nici sanatos si deci nu serveste sanatatii corpului nostru si acuma vad ca aceasta companie face un deserviciu grupei de conservativi din care fac parte. Eu una...renunt la Pepsi si va invit sa faceti la fel.

Daca nu au simtul celorlalte valori...vor simtii la buzunar ca se pare ca este singura sensibilitate pe care o au dumnealor...

VA ROG SA CONSIDERATI PROPUNEREA MEA...si serviti altceva in afara de Pepsi sau produsele acestei companii. Plus ca puteti sa ii boicotati si informatiile sint mai jos.
Multumesc

.......................................................................
Pepsi refuses to be neutral in the culture war, remains the leading corporate sponsor of homosexual group


Take Action!
Sign the Boycott Pepsi Pledge. After signing the pledge, please call Pepsi (914-253-2000 or 1-800-433-2652) and tell the company you will boycott its products until it stops promoting the homosexual agenda.
Call the Pepsi bottler nearest you and ask it to stop supporting the homosexual agenda.
• Pepsi’s products include Pepsi soft drinks, Frito-Lay chips and snacks (800-352-4477), Quaker Oats (800-367-6287), Tropicana (800-237-7799) and Gatorade (800-884-2867).
Print the Boycott Pepsi Pledge and distribute it.
• Forward this e-mail to your friends and family so they will know about Pepsi’s support of the homosexual agenda. Millions of people are not aware of Pepsi’s support of homosexual organizations.

6 comments:

Anonymous said...

Si eu am baut Pepsi in cantitati industriale... M-am lasat de baut ca nu e sanatos, si inca si mai mult pentru ceea in ce cred. Felicitari ca tragi un semnal de alarma!!

Ina Todoran said...

Sustin acest boicot. Multumesc pt informatie.

Rodica Botan said...

Si eu am baut pepsi citiva ani dupa ce am venit in America...uitasem ca se mai bea si apa. Ma mir ca nu mi-i s-a facut o gaura in stomac.
Ma bucur ca stai linga mine...ca totdeauna, thanks

Rodica Botan said...

Ina...ma bucur sa te "vad", ca totdeauna, si ma bucur si mai mult ca stai linga mine...Blessings...

Anonymous said...

Adio Pepsi in casa mea. Va trebui sa renunt si la KFC care au doar Pepsi in meniu (:. Oare ce produse mai are pe piata Compania Pepsi Cola?

Rodica Botan said...

Sorry carpediem...si mie imi place pepsi. Doar ca Deb imi spunea mereu ca bauturile acidulate expant stomacul...si drept sa-ti spun...nu ma prea incinta ideea. Dar e greu sa renunt. Mai rar beau root bear...si apa...nu e chuar asa de rea...