14 March 2009

FIECARE DA ...CE ARE!!!

S-a ivit din nou o situatie pe blog. Am pus un articol mic cu o pelicula simpatica la “NU GRABITI BABUTA”. Well…am un musteriu care ii place sa citeasca pe blog , dar din cind in cind pleaca dupa ce lasa citeva gunoaie in urma, se pare ca asta este distractia lui de baza…stiti voi cum, asa cum fac atit de multi tineri pe strada, cind arunca hirtii si gunoi peste tot. Si iata ce a scris…:Anonymous has left a new comment on your post "NU GRABITI BABUTA!!!": baba trebuia legata de masina si tarata prin oras pana ii platea omului airbagu...pt ca nu cred ca iar placea cuiva sa opreasca la semafor ca sa treaca fosilele care dorm pe strada si drept rasplata sa se aleaga cu paguba ce cateva mii de euro …

Una dintre cititoarele mele , femeie mai in virsta i-a dat un raspuns atit de frumos incit am considerat ca merita sa-l impartasesc cu voi toti. Iata ce scrie…
viorica has left a new comment on your post "CONCURS... " MAMA MEA"": Va scriu din partea mamelor mai batrane, fiindca deja am ajuns bunica si nu stiu ce ma asteapta mai tarziu .
Dragul meu, se apropie ziua cind o sa ajung si eu batrina…si poate nici nu o sa-mi dau seama cind voi ajunge acolo…asa ca te rog de acum sa ai rabdare cu mine si sa incerci sa ma intelegi .
Daca am sa vars pe mine sau pe jos in timp ce imi mananc supa sau nu o sa pot sa ma imbrac singura, te rog ai rabdare cu mine si gindeste-te la cit timp mi-am pierdut eu cu tine pentru a te invata sa mananci si sa te inbraci singur .
Daca atunci cind vorbesc cu tine, iti voi repeta mereu acelasi lucruri ,te rog nu ma intrerupe .Cind tu ai fost mic a trebuit sa-ti repet aceleasi povesti de o mie de ori pina adormeai; si cu rabdare de fiecare data o faceam seara de seara linga patucul tau .
Daca o sa ma silesti sa ma spal si eu nu vreau, nu te supara pe mine si sa nu ma repezii; aminteste-ti cum fugeam dupa tine si cite motive inventam pentru a te convinge sa faci baie. Cind o sa vezi ca nu ma pricep la tehnologia moderna, da-mi timp sa ma invat si sa ma obisnuesc si nu te uita la mine cu dispret. Aminteste-ti ca si eu te-am invatat atatea lucruri cu care te-ai confruntat in viata. Cind voi ajunge sa-mi pierd memoria sau sa uit ce am vrut sa-ti spun da-mi timp sa-mi reamintesc, si daca nu-mi voi putea aminti nu te supra pe mine .Cel mai importat lucru pentru mine nu este conversatia ci sa petrec timp cu tine si sa ma asculti.
Daca vreo data o sa refuz mancarea nu ma forta sa mananc. Stiu eu bine cind mi-e foame si cind nu.Cind picioarele mele slabe si obosite nu o sa mai ajute,tine-ma de mana asa cum si eu te-am tinut de mana cind ai invatat sa umblii .Si cind intr-o buna zi iti voi spune ca nu vreau sa traiesc sa intelegi ca batrinetea nu este traita ci supravietuita.

Intr-o zi vei descoperi ca in ciuda greselilor mele, intotdeauna am vrut ce e mai bun pentru tine si am facut totul pentru tine…ca sa-ti mearga bine si m-am interesat mai putin de cit o sa-mi pice mie de bine.Te rog sa stai linga mine sa ma intelegi si sa ma ajuti asa cum eu am facut cind tu erai un copilas .Ajuta-ma sa umblu ,ajuta-ma sa-mi inchei umblarea pe acest pamint cu dragoste si rabdare.

Te voi rasplati doar cu un zimbet si cu dragoste imensa ce am avut-o intotdeauna pentru tine.Va iubesc dragii mei, si sper ca intr-o zi sa ne vedem dincolo !,,Fiule cinsteste pe tatal tau si pe mama ta”…si asta este singura porunca care are ca urmare o mare rasplata. Nu esti curios sa aflii care iti va fii rasplata?

No comments: