21 March 2009

CANCER...SI REMEDII...

mesaj primit de la Corina Breger...thank you Corina!!
.............................................

Remediu natural contra CANCERULUI

Dragi prieteni, prietene, frati si surori: ceea ce veti citi in continuare, a fost publicat in ziarul "Listin diario", in Santo Domingo, cu o luna in urma. Adevarat va spun ca, citind acest articol, ca nu credeam mult in ceea ce scria acolo... Acest remediu este a unui calugar franciscan, pe care il cheama , in Belén (Brazilia), Fray (calugarul) Romano, de origine braziliana.

Actualmente, este profesor la Seminariul din Belén. Faima sa in toata Judea se extinde si cum zicea : "Eu tratez Cancerul si fiecare persoana poate sa o faca, fara sa faca miracole, doar aplicand produsele pe care le produce Mama Natura.

Inainte de a va da reteta, vreau sa v a spun despre experienta mea personala asupra Binecuvantatei Retete. Stiu diverse persoane care s-au vindecat, dupa ce au baut remediul, carora li s-a dat doar 1 luna de trait, avand diverse tipuri de cancere terminale.

Dupa cunoasterea virtutilor acestui remediutotal natural, mi-am propus sa fac sa circule , prin Internet, pt. ca fiecare persoana care are un prieten, parinte, ruda relationat cu aceasta teribila boala, sa-si poata prepara singur remediul si apoi sa il bea.

Deja o sa vedeti rezultatul chiar in saptamana in care ati inceput sa il luati, va asigur, este ceva ce lucreaza rapid.

Reteta pentru curarea CANCERULUI :
1. - ½ sau 1 kg. de miere de albine
2. 2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Sábila (Vera)
3. 3 linguri de cogniac, whisky sau tuica (ca dilatator).

Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza. Apoi, planta se taie in bucati mici. Astfel taiata planta, se introduc toate elementele intr-un mixer, licuador si se mixeaza, pana se face o pasta vascoasa. Astfel se poate deja intrebuinta. Se poate pune in frigider sau lasa afara, dupa dorinta fiecaruia.

NU TREBUIE SA SE SCOATA PARTEA EXTERIOARA A FRUNZEI SI NICI SA NU SE TREACA PRIN SITA PENTRU ACEST REMEDIU !!!

Calugarul Romano ne da sfatul ca trebuie luata 1 lingura mare de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de fiecare masa. Aceasta cura trebuie sa dureze cel putin 10 zile si numai daca analizele arata ca nu ati avut rezultatul scontat, se mai poate repeta inca de 4 ori, pana la remiterea totala.

Ceea ce se mentioneaza este faptul ca pot apare abcese ale pielii , dar acest fapt este un simptom bun si nu trebuie sa ne ingrijoram. Contiua zicand ca , daca dupa prima parte a tratamentului (10 zile) nu se vad rezultatele dorite, sa repetam tratamentul, dupa ce s-au facut examenel respective ca sa vedem daca tumoarea nu a cedat, sa mai facem inca pana la 4 tratamente (a cate 10 zile), pana la vindecarea totala.

De 6 ani, calugarul a folosit acest remediu, gratuit, cu rezultate optime. A tratat zeci de persoane in Belén si imprejurimi. El zice ca nu doar trateaza Cancerul, ci si il previne. Trateaza cancerul de piele, de creier, de plamani, de prostata, leucemia, etc. ....

De asemenea povesteste ca a tratat o calugarita tanara, de numai 29 ani bolnava de scleroza.

Cel ce doreste un testimoniu a unei persoane care s-a vindecat de cancer pulmonar, il poate contacta pe dl. Fausto Pimentel, in Santo Domingo , la telefonul.: ( 809) 247-2316. Acest domn a publicat ceea ce a scris mai sus, ca o multumire la Viata, desi i se dadusera doar cateva zile de trait. Din partea mea, am alte persoane care pot depune marturie ca s-au vindecat la fel ca dl. Pimentel. Va rog sa faeti sa circule acest articol. As vrea sa mentionez (nu eu, ci cel ce scrie articolul), ca nu trateaza doar canceru l, ci este si un restaurator al celulelor naturale si iintareste sistemul nostru imunitar.

Acest tratament este bun pt. orice tip de cancer? DA.

Ce tipuri de cancer trateaza de fapt? TOATE.

Se stie ca au fost multe vindecari cu multe forme de cancer. Cancer de piele, gat, san, uter, prostata, creier, ficat, intestin, leucemie... VA ROG SA DATI MAI DEPARTE LA TOTI CUNOSCUTII . AJUTA PE CEI CE SUFERA DE CANCER DE SAN, FA-I SA INTELEAGA CA SUNT IMPORTANTI CA PERSOANA SI CA NE RUGAM PT. ELE. MULTUMESC, DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE!

2 comments:

Anonymous said...

Draga Rodica,
Sper ca imi dai voie sa iti spun asa. remediul de care scrii este foarte bun pentru orice boala, cred ca mareste rezistenta organismului, imunitatea sa la orice boala si asta este folositor . A inceput un film la TV. Iti urez sanatate si inchei,
Cu drag.

Rodica Botan said...

Multumesc cherie...sint sigura ca cei ce vor citi vor aprecia votul de confidenta...De fapt as fi bucuroasa daca si altii care stiu de leacurile astea si-ar da cu parerea,. Ca nu stii niciodata cind ai nevoie de o asemenea informatie.