03 March 2009

GEANINA - UPDATE!

V-am rugat ieri sa va rugati pentru Geanina; care are mare nevoie de rugaciunile noastre. Mama a doi copilasi acuma, si bolnava de cancer. Pe baby l-au scos afara la 6 luni ca sa poata sa trateze si pe mamica lui. Iata ce ne spune Alina despre ea. Va rog continuati sa va rugati pentru aceasta familie...Mare putere are rugaciunea...
..........................
Stiu ca bebelasul ei este bine...pe ea au operat-o si i-au scos tumora de la ovare, i-au taiat aproape jumatate din stomac (pentru ca tumora era pe stomac). Vestea buna este ca nici un organ vital nu i-a fost afectat - asta este o minune de la Domnul. Doctorii nu s-au asteptat ca ea sa traiasca dupa cezariana, credeau ca o vor pierde, mai ales dupa ce au vazut ca rinichii i-au fost blocati si toata apa i s-a acumulat in picioare.

Acum cateva minute am vorbit cu mama ei si imi spunea ca vrea sa-l cheme pe socrul meu sa se mai roage o data pentru ea, pentru ca avea dureri mari...sa ne rugam ca Dumnezeu sa continue sirul minunilor pentru Geanina. Maine o sa merg sa stau cu ea la spital.

2 comments:

Anonymous said...

Dumnezeul nostru ,te rugam da-i sanatate la Geanina .Te rugam in numele Domnului Isus .

Rodica Botan said...

Amin!!!