11 March 2009

MID LIFE CRISIS...

Sint casatorit de 44 de ani…si intr-o zi cum stam si ma odihneam plictisit cu o limonada in mina linga sotia mea, i-am spus oarecum nemultumit...:"draga mea , acum 44 de ani rentam un apartament ieftin, aveam o rabla de masina si ne uitam la un televizor alb-negru de 10 inch. ..dar nu-mi pasa ca in fiecare seara ma culcam pe o canapea rabatabila linga tipa asta grozava de 25 de ani…ti-aduci aminte?

Acuma am o casa de $500,000.00 si o masina de $45,000.00 , un televizor plasma screen urias si dorm intr-un pat de rege cu o doamna durdulie de 65 de ani…Ce se intimpla cu tine…ca esti singura care nu ti-ai imbunatatit atributele in timp?"

Sotia mea este o femeie foarte rezonabila. M-a privit direct in ochi si mi-a zis cu o voce foarte blajina…deloc enervata...ca-s liber si pot sa plec oricind sa-mi caut tineretea pierduta si pe tipa aia tinara de 25 de ani…iar ea o sa-mi promita ca inca odata in viata am sa am privilegiul sa traiesc intr-un apartament ieftin, ca o sa conduc o rabla de masina si o sa dorm pe o canapea cu arcurile rupte in timp ce ma uit la un televizor mic alb-negru.

Nu-i asa ca femeile mai in virsta sint grozave? Cu adevarat stiu sa-ti rezolve crizele din viata…
Si …dintr-odata n-am mai fost nici plictisit; si viata a inceput sa aiba smeag ...Mi-am baut limonada fericit…de ai fi zis ca-s la cine stie ce Resort scump...mi-am luat palaria de soare si m-am dus sa tai iarba, sa duc gunoiul si am mai gasit inca citeva slujbe folositoare de facut pe linga casa. Numai gindul sa dorm pe o canapea cu arcuri rupte…e suficient sa ma faca multumitor…si fericit cu situatia existenta!!!

2 comments:

Anonymous said...

Nu am timp sa ma delectez pe internet decat seara dar trec cu placere pe la tine sa vad ce ai mai scris. O gluma buna !
Din cauza ta mi-am mai vizitat si blogul meu si m-a uimit cat de draguta ai fost ca ai citit si ai apreciat cu vorbe frumoase ce am scris.
Iti urez putere de munca in continuare si sa iti pastrezi pasiunea cu care traiesti mereu.

Rodica Botan said...

thanks cherie...mi-ai pus un zimbet pe buze astazi...