18 March 2009

OBAMA VREA SA DEZARMEZE PILOTII - COMERCIALI USA

http://www.newsmax.com/headlines/obama_airline_pilots/2009/03/18/193314.html?s=al&promo_code=7C6A-1

Wednesday, March 18, 2009 12:19 PMBy: David A. Patten

........................................................
Administratia lui Obama face usurel si neobservat pasi sa elimine programul care califica pilotii comerciali de airline sa poarte arme de foc in cockpits asa cum s-a stabilit cu ceva timp in urma, ca un act preventiv pentru vreun viitor act terorist … ca cel de la 9/11.

Recent administratia a redirectionat vreo 2 milioane de dolari de la un program care pregatea si certifica pilotii ca sa poarte arme de foc in timp ce functioneaza ca piloti in rutele comerciale.

Banii se vor duce in alta parte…ca sa angajeze noi inspectori ca sa disciplineze pilotii care nu respecta regulile stabilite. (un raport din Washington Times de marti).

Ca sa traduc tot restul de articol am sa-mi chinui prea mult nervii…asa ca va las sa cititi articolul asa cum il gasiti pe linkul de mai sus.

Pentru mine Obama este ca un copil ajuns la virsta pubertatii care trece prin toate fazele periculoase ale virstei si care in fiecare zi te supune la noi teste de rabdare…Are prea putina experienta si mult prea multa putere...

Daca ar fi avut vreo Autoritate (autoritatea Lui Dumnezeu ) ea ar fi compensat cumva...caci multa intelepciune aduce "frica de Domnul"...

Asa insa...incepem sa ne temem de el mai mult decit de dusmanii de dinafara...

4 comments:

Anonymous said...

Am citit articolul tau dar desi presedintele Americii ar trebui sa ma intereseze nu ma prea intereseaza. Am ajuns la concluzia ca este asa cum credeam inainte de a fi ales, "este o marioneta"...
Voiam insa sa iti scriu o adres unde sa te uiti, stiu ca esti inca romanca in suflet...
http://www.youtube.com/watch?v=bDCSIZ_2dp8

Rodica Botan said...

Ce n-as da sa nu ma intereseze nici pe mine si sa aud de el mai rar.Durerea este ca de cum te uioti la stiti, de cum aflii o alta minune.

Adevarul este ca timpurile sint extrem de dificile si nu asta era timpul potrivit sa ne permitem greseli la Casa Alba.

Oricum...m-am uitat la pictorita de care vorbesti. Mi-a placut redarea femeii insarcinate si a ulciorului...nu stiu care era ideea is care era realitatea dintre cele doua...dar pe undeva oricare ar fi ...uitindu-te la tablou simti parca o satisfactie...ori aca si cind ai baut o gura de apa rece, sau...astepti cu placere un mostenitor!!!

Si multumesc pentru remarca facuta. In sufletul meu voi ramine pentru totdeauna romanca, chiar daca intr-o zi o sa fie o tara de tigani, precum zic unii. Cherie, tu ai o intuitie nemaipomenita...thanks

Anonymous said...

Draga mea,
Si in Romania este la fel, cum deschidem televizorul aflam de ce este in stare presedintele nostru. Si sa stii ca nu vom ajunge chiar o tara de tzigani cum ne barfesc ziarele (straine dar si nationale din dorunta de a face vanzare)
Este coruptie, este debandada, si hotie, se deterioreaza sistemul educational, dar tiganii nu-s chiar asa multi cum spun unii. Probabil cei mai multi au plecat in strainatate si nu cred ca se vor mai intoarce. Aici furturile serioase sunt la nivel de stat, gazele, petriolul, padurile, etc.

Rodica Botan said...

Uite vezi....si aici e la fel cu ziarele...si televiziunea. E greu sa mai stii ce se intimpla cu adevarta atita exagereaza. Iti dai seama ca indiferent cita informatie au oamenii, daca toata informatia asta este manipulata de cineva...sintem mai rau ca si atunci cind nu stiam nimic...?!

Am fost insa in Roma acum 2 ani de zile. Dupa vreo doua zile de sedere acolo, sora mea si cu mine am incetat sa mai spunem ca sintem romance....e ceva ingrozitor ce fac romanii pe acolo. In Roma se injura pe strada romaneste ca la gura cortului...si pe plaja din Venetia era scoala de hotie ziua namiaza mare...acu' nu stiu daca erau tigani sau romani...

Erau 4 orchestre simfonice in S. Marcus Plaza si una din orchestre era de romani. Dar erau asa de necajiti saracii ca erau platiti cel mai prost ratie reclamei facuta de ceilalti "romani" ...care furau si excrocau pe acolo si faceau ca romanii nostrii sa fie tratati ca atare...

Nu stiu daca noi ne-o facem? Aici care au venit au fost in majoritate harnici si de treaba...