01 January 2009

STII CE-I IMPORTANT IN VIATA?

autor necunoscut
spusa de Bob French


Cu citiva ani in urma la Seattle aveau loc “Special Olimpics” ( Olimpice pentru persoane cu desabilitati mintale sau fizice), si noua concurenti , toti cu desabilitati mintale sau fizice se pregateau la linia de pornire pentru cursa de 100 – yards. La auzul sunetului de pistol toti au pornit…care cit de repede a putut cu scopul sa alerge cei 100 de yards si sa cistige cursa.

Toti, cu exceptia unui baiat care dupa citiva pasi…se impiedica pe asfalt, se rostogoli de citeva ori si incepu sa plinga. Ceilalti opt l-au auzit plingind, asa ca au incetinit si in cele din urma s-au oprit. S-au intors inapoi …absolut toti …

O fetita cu Down syndrome s-a aplecat , si la sarutat dupa care i-a spus cu blindete…”asta o sa te faca sa te simti mai bine.” Apoi cu totii s-au luat de git si au parcurs restul de 100 de yards, si au trecut linia de sosire impreuna.

Oamenii care priveau de pe stadion, s-au ridicat cu totii in picioare si au aplaudat …pentru 10 minute.

……………..

De ce am senzatia ca acesti copii redusi mintal au avut mai multa minte decit au unii oameni pe care ii cunosc …si care se cred “normali”?

3 comments:

Anonymous said...

... pentru ca Dumnezeu ii poate face tari pe cei slabi ... si, pana la urma, ce inseamna "normal" ... ?

Rodica Botan said...

Cei dintii vor fi cei din urma...si Dumnezeu pe unii ii va face de rusine...
Ai dreptate...ce inseamna normal si cine o sa ne dea definitia corecta?

Doreen Pustizzi said...

Hello. We are asking everyone that has been using the photo of this Special Olympics athlete to remove it from their web sites and Blogs. It has been used inappropriately and is a copywrited image. That you for your attention to this matter.