26 January 2009

GOLVISH- Cel mai scump telefon din lume


In timpul Targului Milionarilor de la Amsterdam s-au putut achizitiona ultimele telefoane mobile de la compania GoldVish, o marca inca inaccesibila pentru cea mai mare parte din oamenii care sunt in cautarea unui nou telefon mobil. Dar asta nu inseamna ca nu poti ramane placut surprins de frumusetea acestor telefoane.

In cadrul ceremoniei au fost prezentate 2 telefoane disponibile spre achizitionare. Amandoua telefoane reprezinta un factor de exclusivitate datorita materialelor folosite la realizarea lor, diamante, aur masiv, cu ajutorul unei tehnologii avansate si a preciziei elvetiene cum numai o companie selecta poate realiza.

Cel mai deosebit telefon realizat vreodata de o companie producatoare de telefoane mobile este prezent in cadrul seriei limitate de la GoldVish. Acesta este realizat din aur masiv si incrustat cu 1800 de diamante totalizand 120 de karate. Doar 3 telefoane de acest gen au fost realizate. Toata 3 au aceeasi forma dar design-ul diamantelor difera in functie de model. In timpul Targului Milionarilor de la Cannes unul dintre telefoanele companiei elvetiene GoldVish a fost vandut.

Compania elvetiana a dobandit un loc in Cartea Recordurilor prin vanzarea celui mai costisitor telefon mobil din lume.
Fericitul castigator al telefonului mobil este un magnat rus. Acesta a cumparat telefonul pentru prietena sa la pretul de 1.000.000 de Euro.
Unul dintre cele 2 telefoane ramase are deasmenea oportunitatea sa fie achizitionat in cadrul Targului Milionarilor de la Amsterdam. Telefonul este greu datorita diamantelor incrustate avand o forma speciala si o parte care poate fi retrasa. Aceasta parte are un compartiment pentru bijuterii. Partii din spate a telefonului i-a fost ajustata piele de crocodil si fiecare colt si joystick-ul central are un diamant de 1ct.
Cel mai "normal" dintre cele doua este cel din seria GoldVish Illusion. Telefonul a fost realizat din aur de 18 karate aur alb, galben, roz, in functie de model si gravat cu diamante. Dimensiunile Telefonului Illusion sunt 110 x 46 x 17 mm, avand o greutate de 198 de grame. Partii posterioare a telefonului ii este ajustata piele de crocodil in diferite culori.
Caracteristicile acestui telefon constau in: GPRS, EDGE, Quad-band, Bluetooth, 2.0 Mpixel camera, FM-radio, MP3 player, sunet stereo, 2 GB SD memory card, Email, SMS, EMS, MMS, functie handsree, display TFT de 262.000 de culori cu o rezolutie de 176 x 220 pixeli. Preturile sunt inca neaccesibile. Acestea pornesc de la 18.900 de Euro ajungand pana la 120.000 de Euro.
Daca doriti mai multe informatii legate de aceste telefoane puteti vizita site-ul companiei GoldVish. Daca sunteti interesatati si doriti achizitionarea unui telefon de acest gen puteti contacta dealer-ul GoldVish.

2 comments:

Anonymous said...

Ca design sint oribile!! Nu as avea un telefon asa nici pe gratis!! Mi-ar fi si rusine sa-l scot din buzunar. (daca ar incapea, ca nici acolo nu incape)

Rodica Botan said...

Imagineaza-ti cit de greu este...si toata risipa aia de bani pentru asa un monstrisor...