29 January 2009

ECONOMIA LUI DUMNEZEU NU ESTE ECONOMIA NOASTRA.

ASTAZI AM PRIMIT ACEST E-MAIL...rugati-va pentru oamenii in nevoi ca sa ajunga sa-L cunoasca pe Dumnezeu inainte de a face decizii ca cea de mai jos. El poate sa ne hraneasca tot la fel de usor cum hraneste pasarile cerului...si El ne poate ascunde sub aripile Lui ocrotitoare. In timpuri ca acestea noi trebuie sa ne intensificam lucrul in a fi indicatoare pentru oamenii pierduti.


draga rodica,
la biserica noastra s-au facut rugaciuni in fiecare duminica pt un judet din tara in ordinea alfabetica, si pt ca avem frati si din moldova si din ucraina, ne-am rugat si pt ei. la fiecare duminica trebuia (nu era obligatoriu!!!!) sa se ridice in picioare cine a fost nascut in judetul/tara respectiva sau a calatorit acolo si sa spuna ceva despre lucrarea de acolo, ca sa ne rugam specific pt fratii pastori, lucratori, biserici de sat, etc....
cind am ajuns la ucraina am aflat o intimplare asemanatoare celei din los, numai ca aici erau 11 copii, pe care tata i-a lasat disperat ca nu mai avea nimic de lucru, si mama lor a facut o ciorba lunga si a pus otrava in ea si au murit toti. am avut aceleasi simtaminte ca si tine, si m-am gindit ca ce bine e sa-l cunosti pe Dumnezeu ca El nu te lasa, chiar daca ajungi la valiza, tot iti ramine o speranta pt ca El ne-a promis ca va fi cu noi pina la sfirsitul zilelor. Slava Domnului, Slava numai Lui, Toate pier dar El ramine, slava numai Lui.
amin,
thank you pt tot ce imi trimiti.
tamara

No comments: