01 January 2009

DE CE ISRAELUL A ATACAT GAZA?

Am primit acest e-mail si cred ca sintem datori sa cunoastem si adevarul. Presa , media...au stilul lor de a reconstrui realitatea si a o prezenta intr-o forma in care sa slujeasca intereselor cuiva...Iata ce spun cei care traiesc "realitatea" pe care ziaristii si oamenii politici n-o redau...
.....................
De ce Israelul a atacat Gaza?
Pentruca oricare abtinere si indulgenta au o limita. O lume intreaga se revolta contra acestui atac, insa majoritatea au fost si sunt cam reci in ceea ce priveste cat am rabdat noi timp de aproape opt ani de la acesti teroristi Hamass! Care tara din lume ar accepta ca cetatenii ei sa fie carnea de abator a acestor animale cu chip de om. Va rog sa asteptati cu rabdare pana se incarca tot clipul si apoi sa-l deschideti....doar daca aveti INIMA TARE caci imaginile sunt Groaznice!!!
http://video.google.com/videoplay?docid=4199526646739624778&hl=en
Pede alta parte uitati-va si la atitudinea soldatilor nostri cum se comporta dupa ce au bombardat tunelele subterane cu raniti si supravietuitorii teroristilor palestinieni scosi dupa surparea acestor tunele. Le dau ajutor medical, hrana si paturi cat si alte tratamente. Toate acestea ca suntem "inumani"!!!

Insa aceste fotografii nu vor fi publicate niciodata in presa ori televiziunea straina!

4 comments:

Anonymous said...

Normal ca niciodata nu o sa se arate adevarul despre Israel, e pre mare ura impotriva Israelului si prea mare dragostea pentru teroristi!!

Anonymous said...

Doamne iarta-ne, ca de multe ori suntem tentati sa tinem cu dusmanii nostri si ai Tai fara sa ne dam seama.A fost , este si va fi ura impotriva lui Dumnezeu si a poporului lui Dumnezeu Israelul pina cind Dumnezeu va spune "stop" pina aci .
Si acest timp este foarte aproape.
Multumesc Rodica pentru acest mesaj .

Anonymous said...

Cred ca in fiecare razboi - ca si atunci cand eram mici si ne bateam cu fratii sau prietenii - trebuie sa tinem cont de cine incepe razboiul, cine ridica primul sabia.

Inainte de actualul conflict a fost un armistitiu de pace, a carui perioada de valabilitate a expirat. Dupa expirarea armistitiului cine a tras primul? Au tras bombardierele sau tancurile IDF? Sau rachetele Hamas au fost primele care au cazut in teritoriile evreilor?

Cred ca daca incepi un razboi, trebuie sa il duci la capat cu demnitate si nu sa te ascunzi ca un las intre femei si copiii si sa tragi de acolo. Evreii nu isi pun copiii in fata tancurilor, de aceea nu au atatia morti si raniti.

Rodica Botan said...

cristi, asa cred si eu...dar ce te faci cu lumea asta nebuna care face demonstratii si care ii sustine pe Palestinieni...stai in loc si nu iti vine sa crezi ca e posibil...si totusi este. Am pus linkul pe unele bloguri pe care am lasat mesaj, la posturi cu acest subiect si am am fost intrebata ce vred despre acest fotograf ...cum a putut sa ia aceste imagini pe pelicula?
...Pai fratii mei...acolo traieste zi de zi...acolo isi trimite copii la scoala...are de ales?