07 January 2009

REPUBLICA TEXAS

O NOUA TARA…TEXAS

In caz ca viata devine prea grea dupa luna Ianuarie…TREBUIE SA STITI CA Texas este singurul stat care si-a rezervat dreptul de a se rupe de Uniune. (Reference the Texas-American Annexation Treaty of 1848).

Noi Texanii va iubim din suflet dar, probabil ca va trebui sa actionam, acuma ca Obama a cistigat alegerile.O sa ne fie dor de voi…

IATA CE SE POATE INTIMPLA:

1.Barack Husein Obama devine Presedintele Statelor Unite, iar Texas va iesi din Uniune imediat.

2.George W. Bush va deveni Presedintele Republicii Texas. Poate stii ca nu stie sa vorbeasca prea frumos, dar sub conducerea lui n-am mai avut nici un act terorist si economia a mers bine pina cind efectele reducerii calificarii pentru un loan de casa, inspirat s de liberali, nu si-a facut aparitia.
…………………
Asa ca ce trebuie sa faca Texac ca sa supravietuiasca ca o Republica?

1.NASA este doar in sud Houston, Texas. O sa controlam industria spatiala.

2.In Texas se rafineaza peste 85% din petrolul Statelor Unite.

3.Industria de aparate…avem peste 65% din ea. Termenul “do not mess with Texas” (nu te pune cu Texasul), o sa aiba o noua intelegere pentru unii.

4.Benzina…noi putem sa sustinem toate nevoile de benzina ale statului…pe urmatorii 300 de ani. Ce o sa faca celelalte state? Hei…nu stiu sa raspund, dar intrebati-l pe Obama!!!

5.Gaz natural. Din nou, avem cit ne trebuie si ne pare tare rau de Statele din Nord…John Kerry si Al Gore va trebui sa se gindeasca la o metoda sa le faca caldura, nu?

6.Industria computerelor. Noi sintem cei mai mari producatori de chips si echipament de comunicare in toata natiunea. Companii mici cum ar fi Texas Instruments , Dell Computer, EDS, Rayhteon,National Semiconductor, Motorola, Intel, AMD, Atmel, Applied Materials, Ball Misconduct, Dallas Semiconductor, Norte I, Alcatel, etc, etc…si lista continua.

7.Noi avem Centru de Cercetare a cancerului, cel mai specializat centru de arsuri si cel mai bun unit de trauma din lume ca si alte centre medicale uriase. Centrul Medical Housten numai are 65.000 de angajati.

8.Si avem destule Colleges ca sa ne tina destepti si educati: Universitatea din Texas, Texas AM, Texas Tech, Texas Christian, Rice, SMU, University of Dallas, University of Houston, Baylor, UNT (University of North Texas), Texas Woman`s University, etc . Ivy creste mai bine in Sud…oricum.

9.Noi avem o forta de lucru inteligenta si energica si nu este redusa de o multime de sindicate. Aici in Texas sintem in “Statul cu drept de munca”, asa ca fiecare isi are grija de dreptul asta.Ne ducem la lucru si ne silim sa ne facem treaba bine. Si daca nu ne place cum Compania respectiva opereaza, ne cautam de lucru in alta parte.

10. Avem control esential asupra hirtiei, plasticului si industria asigurarilor.

11. In caz ca sintem invadati dinafara, Avem Garda Nationala a Texasului, Texas Air National Guard si citeva baze militare.Nu avem un Army, dar pentruca fiecare persoana in Texas are cel putin 6 rifles (pusti) si o gramada de amunitie, putem sa ridicam o armata in 24 de ore daca avem nevoie. Daca situatia se inrautateste rau, putem chema Departamentul de Securitate a Publicului si sa le cerem sa ne trimita Texas Rangers.

12. Sintem suficienti in departamentul vite, gaini, porci si citeva tipuri de griu, fructe si vegetale si sa nu uitam pestele si alte specialitati marine din Golf. Si mai toata lumea aici la noi stie sa gateasca ca sa si guste cum trebuie. Asa ca nu ne trebuie nici mincare din alta parte.

13.Trei dintre cele mai mari orase din Statele Unite si 23 dintre orasele mari din Statele Unite, sint locate in Texas. Iar Texas are mai mult teren decit California, New York, New Jersey, Connecticut, Delaware, Hawaii, Massachusetts, Maryland, Rhode Island and Vermont combinate…

14.Schimburi-Trade. Trei dintre cele mai mari porturi din Statele Unite sint locate in Texas.

15. Mai producem si masini aici in Texas, desi nu ne trebuiesc. Vedeti, nimic nu rugineste aici in Texas asa ca masinile rezista si merg bine decade la rind.
Astea sint doar citeva din lucrurile care ar tine Republica Texas in conditie excelenta. Nu exista ceva de care sa avem nevoie si sa nu-l avem.
…………………………………….

Acuma sa vedem cum sta restul Statelor Unite, sub conducerea lui Obama.

Cum nu aveti rafinarii ca sa puteti pune gas in masinile voastre, numai Presedintele Obama va putea sa conduca masina lui mare (9 mpg SUV); restul va trebui sa mergeti pe jos sau cu bicicleta.

N-o sa aveti nici TV pentruca Space Center din Houston va taia jos satelitul de comunicare.

Nu veti avea gas natureal sa va incalziti casele dar pentruca Domnul Obama a prezis incalzirea globala, n-o sa mai aveti nevoie de gaz atita timp cit veti supravietuii inca 2000 de ani …timp necesar sa primiti suficienta caldura de la incalzirea asta globala.Signed,
The People of Texas

PS. Asta nu este o scrisoare de amenintare - doar o nota sa-ti dam ceva de gindit!

2 comments:

Anonymous said...

Gata, ma mut in Texas...

Anonymous said...

:) ... si cand te gandesti ca presedintele Kennedy a fost asasinat tot in Texas, n-ar strica ca noul presedinte sa-si inaugureze mandatul cu o vizita in Texas ... :)