29 January 2009

CONCURS 6. CE MI-A FACUT MIE DOMNUL

Marius has left a new comment on your post "CE MI-A FACUT MIE DOMNUL!":

Ce mi-a facut mie Domnul...Intamplari in viata mea au fost nenumarate cand am vazut dragostea Lui. Eu insa nu sunt important... Ce mi-a facut mie Domnul?

S-a gandit sa ma creeze dupa chipul si asemanarea Sa, chiar daca stia ca eu il voi respinge. M-a iubit inainte de a ma naste. M-a intocmit in pantecele mamei mele, m-a tesut in chip ciudat... si-a frecat mainile de bucurie si a asteptat sa cresc sa pot sa-l cunosc, sa-i vorbesc zilnic, sa avem o relatie Tata-fiu asa cum nu poate fi descrisa in cuvinte. M-a iubit enorm de mult.. s-a gandit la mine cand eu aveam cam -5500 ani si a facut promisiune care a si implinit-o cand eu aveam -1989 ani.

A dat ce a avut mai de pret pentru mine, iar eu o perioada l-am batjocorit. A fost totusi cu mine chiar cand il respingeam.. cand ma balaceam in mocirla pacatului El era acolo si suspina pentru mine.. El, Print al Cerului si Creatorul Lumii... nu voi putea niciodata sa-i multumesc indeajuns.. i-am dat inima si viata mea.. astazi am sarbatorit impreuna 6 luni de cand m-am nascut. Mi-a promis din nou: fiule.. te iubesc cu o iubire vesnica! Eu iti sunt scut si pavaza, nu te teme! Esti un cetatean al cerului!

Odată-ntr-o tainică vreme
Din lut cineva mă făcu
Şi dacă sunt om şi nu vierme
O, Doamne aşa ai vrut Tu.

Şi dacă am grai şi nu muget
Să spun ce iubesc şi ce nu
Şi dacă am harul să cuget
O, Doamne aşa ai vrut Tu.

Şi dacă întâia-ţi zidire
Deplin în păcat se pierdu
Nu eu am vrut iarăşi unire
O, Doamne aşa ai vrut Tu.

Şi dacă voi merge vreodată
La Cel ce din lut mă făcu
Voi spune de-a pururea:
Tată,Te laud c-aşa ai vrut Tu!

Tati.. sunt asemenea unui pusti de 4 ani care isi asteapta cadoul de Craciun cu o deosebita infrigurare si nerabdare… asa te astept si eu pe Tine sa vii sa ma iei acasa...

No comments: