26 January 2009

ASEZAT SUB INIMA MAMEI MELE...

Vorbeam cu un coleg ieri in pauza de masa…ingrijorata de cum s-a lansat noul presedinte, cu ce avint a pornit la lucru si ce organizat isi lucreaza deja agenda.

Deja vineri a alocat banii pentru organizatiile de avorturi in afara USA. Actiunile lui inseamna taxe pentru noi si control al populatiei in lume.

Imaginati-va cite suflete or sa fie secerate de cei $441 de milioane de dolari care se vor varsa din buzunarele noatre, ale celor ce muncesc si platesc taxe in tara asta in buzunarul grupurilor criminale cum este International Planned Parebthood Federation.

Cind a fost doar un candidat, Obama spunea ca vrea sa gaseasca un teren neutru…comun cu conservatorii in privinta avorturilor. Acum insa se prezinta ca un grup de calai…ma intreb daca nu trebuie schimbata definitia terorismului…ma intreb daca cei mici si care n-au vazut lumina soarelui astuia ar putea vorbii de experientele lor…oare n-ar fi mai crude chiar decit orice alte acte de terorism, luind in considerare ca nu au nici dreptul nici mijloacele sa se apere…si n-au dreptul nici sa-i plinga nimeni si nici dreptul la inmormintare…n-au dreptul nici macar la un nume…sint aruncati undeva acolo unde se arunca puroaiele si mizeriile spitalelor…

Si cind te gindesti ca Dumnezeu i-a asezat pentru primele 9 luni de viata sub inima mamei…sa fie protejati de ea…

Avortul in vocabularul noului nostru presedinte se numeste doar "serviciu"…cica anumitor persoane li se face acest serviciu…si li se face gratuit, pe cind daca ai o masea care puroiaza si te innebuneste si n-ai bani s-o scoti sau asigurare, stai si poti sa zbieri ca un apucat de durere, ca nimeni nu-ti va oferii nici un serviciu gratuit.

De ce ma intereseaza asa tare? Nu numai pentruca nu e drept dar indirect sint si eu si tu care platesti taxe implicat…aceste servicii se fac si pe contul nostru…din taxele platite de noi.

Asa ca FOCA (Freedom of Abortion Act) o sa invalideze toate limitele federale si de stat puse pina acum pentru avorturi si numarul copiilor avortati se va ridica cu inca 125,000.

Si cam astea vorbeam cu acest coleg cind in loc de raspuns a stat tacut o vreme si apoi mi-a zis…stii…de fapt tara asta, noi...ne meritam Presedintele. Ca nu a fost mai intii Nero …si nu el a stricat Roma. Roma era deja stricata…de aia l-au meritat pe Nero…

2 comments:

Anonymous said...

Colegul tau are dreptate.Indepartarea unei natiuni de Dumnezeu va lasa soarta acelei natiuni in mainile oamenilor si acesta cu repercursiuni tragice si de lunga durata.

Rodica Botan said...

Absolut...