30 December 2008

O ROMANCA LA CASA ALBA...


Am primit acest e-mail astazi de la Lidia, mama lui Becky. Ma bucur nespus pentru bucuria lor...blessings!!!


ESTE SARBATOARE- SARBATOARE IN UNIVERS-PE PAMINT-IN BISERICI - IN FAMILII- IN INIMILE NOASTRE. In aceasta perioada a sarbatorii nasterii lui Hristos, cind D'zeu a planificat nasterea Mintuitorului intr-un mod omenesc imposibil- familia noastra experimenteaza momente unice- din punct de vedere omenesc.-imposibile. In ziua de 12Dec.2008- l-am cunoscut pe Presedintele Bush- pentru care familia noastra are un respect deosebit-Daca ma veti intreba cum, din milioane de oameni , care ar da ori cit ca sa dea macar mina cu Presedintele, si noi, printre cei mai modesti si nensemnati locuitori ai acestei tari- am fost privilegiati si onorati sa-l cunoastem si sa primim -un award- o recompensa pt. munca de voluntariat in Romania de aproape 15 ani. Poate multi ati reusit sa cititi in ziarele care au aparut in Romania dupa 13 Dec. - sau puteti vedea pe google- Becky and pres.Bush- sint enorm de multe informatii. In acest sens- doar o remarca- intr-un ziar din Romania- este un titlu- cele doua romance s-au imbogatit prin recompensa primita....-Vad ca in Romania multi cred ca -recompensa -se masoara doar in bani- pe cind in America- ca si in cazul nostru- alta este valoarea acestei recompense- am primit o insigna- eu si Becky- cu stema vulturului American pe un fond de culoare albastra. Presedintele Bush- dupa Sept. 11 2001- a incurajat mult ca poporul american sa -si investeasca viata in munca de caritate- aici , local si in intreaga lume. De aceea , in toti acesti ani el a dorit sa cunoasca persoane care si-au daruit viata pt. semenii lor- si ori de cite ori ajungea intr-un oras in America erau selectati- cei care sa-l cunoasca pe Presedinte. Cum am fost si noi selecati??? Eu si Becky- l-am asteptat pe Presedinte , la scara avionului cind a venit la un aeroport particular in Texas- si in momentul cind a venit la mine- mi-a dat insigna (recompensa) a vorbit cu mine- i-am spus si eu citeva ginduri- iar apoi s-a indreptat spre Becky- la fel, i-a dat mina, i-a dat insigna, si Becky , fara nici o emotie :d-le presedinte, multumesc lui D'zeu ca mi-a ascultat rugaciunea pt. ca am dorit sa te cunosc- eu sint foarte mindra de tine si toti acesti 8 ani eu m-am rugat pt. tine si am sunat la Casa Alba ca sa-ti spun lucrul acesta....." In acele momente,Presedintele s-a aplecat si a sarutat-o pe Becky pe capusor- cred ca a fost atit de miscat de aceasta inimioara calda si sincera de copil- --- poate multi ati vazut aceasta imagine- o putetivedea si pe web. http://www.beckyshope.org/
Gestul presedintelui-va ramine ca o provocare pt. intreaga lume - de acum incolo- in mod deosebit noi , copii lui D'zeu, sa putem privi in ochi, sa dam mina sau o sarutare calda persoanelor cu nevoi speciale- Eu cred ca Presedintele prin gestul lui- a atins inima lui Hristos. Ziua de 12 Dec.2008- m-a marcat pt. tot restul vietii. Asa cum un diamant are mai multe fete- si este frumos, indiferent din ce unghi il privesti- doresc sa va spun inca un gind deosebit. In clipa in care Presedintele si-a luat ramas bun de la Becky- si era gata sa plece-Becky a avut curajul si i-a spus;d-le presedinte, pot sa te rog un mare favor? el s-a aplecat spre ea ,- si Becky l-a rugat daca poate sa viziteze Casa Alba cit mai este el acolo(dupa 20 Ian.2009- vine noul presedinte) Nu mi-a venit sa cred cind am vazut pe fata Presedintelui Bush- un zimbet atit de cald si plin de bunavointa- da -Becky,da!! grabeste-te ,timpul este scurt.....si asa , seara , am primit un email de la secretara Presedintelui Americii- ca sintem invitati la Casa Alba in ziua de 6 Ian 2009. Frumusetea diamantului - cum il vad eu- Presedintele nu a venit direct la Becky sa-i spuna : uite Becky, pt. toti anii de misiune -iti dau $1 milion- o invitatie la Casa Alba si alte cadouri...." daca Becky nu cerea, noi nu aveam aceasta onoare sa fim invitati in biroul personal al Presedintelui Bush- in Oval Office- si sa vizitam Casa Alba ca invitati de onoare. Deci, cu cit mai mult, TATAL CERESC- doreste sa ne dea toate binecuvintarile posibile- doar sa avem curajul sa cerem si sa cerem cu o inima curata.
Pentru aceasta zi -la "curtea imparatului"cind vom fii - vocea - celor din Ps.9:12- a celor care pling-si au o inima zdrobita- dorim sa avem HAR- si Duhul Sfint sa ne dea intelepciune- cursivitate in exprimare si bunavointa din partea "imparatului".
Si o alta binecuvintare, in ziua de 5 Ian.2009- ambasadorul Roman din America- doreste sa ne cunoasca , si vom avea ocazia sa -i spunem si lui de noua miscare spirituala- in Romania prin misiunea Becky.
Sint onorata sa va scriu tuturor- pt. ca voi toti- din Romania si America- faceti parte din acest cerc de rugaciune- pt. ca nimic nu se putea infaptui pina acum fara sprijinul vostru in rugacine. De aceea- voua tuturor celor dragi- va multumesc ca ne veti sustine in rugaciune- pt. ca dorim mai mult ca niciodata ca Domnul sa ne foloseasca pt.largirea Imparatiei Lui

Cu dragoste sfinta- Pentru Gloria LUI HRISTOS
In Christ for His Glory
Lidia Opreanhttp://www.beckyshope.org/

4 comments:

Anonymous said...

Becky si familia ei a venit si la noi la biserica. Dumnezeu face lucrari minunate prin ea.

disa said...

Un An Nou cu bucurii si cu binecuvantari ceresti, Rodica!

Anonymous said...

Dumnezeu sa binecuvinteze pe Becky si marea familie in Hristos .

Rodica Botan said...

Amin la tot ce-ati spus! Dumnezeu aduce victore celor ce il cauta dintr-o inima curata.