27 December 2008

ASTAZI AM TRIMIS DOUA PREMII!!!


Am trimis doua, pentruca lupta pentru voturi a fost “crincena” si se pare ca doi colindatori s-au luptat din greu sa adune voturile. Ii felicit pe amindoi si le multumesc si lor si celorlalti pentru participare. Nu uitati sa va pregatiti pentru urmatorul Concurs. Cei care ati primit premiile v-as ruga sa lasati un comment , doar ca sa se vada ca noi luam concursurile in serios !!!

Inca odata “La Multi Ani” tuturor si va doresc sa beneficiati de inca un “AN DE HAR”. Ca nu se stie…istoria se scrie cu repeziciune si prorociile s-au implinit aproape toate…Cautati pe Dumnezeu cita vreme se poate gasi si nu pierdeti prilejul…ca daca nu alegeti bine, si nu va asigurati vesnicia, Biblia spune ca “dincolo” e de groaza…Am datoria sa va spun.

Si chiar mai mult, cei care alergati catre cer, aveti motive serioase. Acolo ne asteapta o rasplata. Si ea se da …TUTUROR” CELOR CE IL ALEG PE ISUS CHRISTOS CA SALVATOR. Eu am putut sa dau doar doua premii, dar Dumnezeu are de toate din belsug si toti vom fi premiati.

Rodica Botan

5 comments:

Anonymous said...

Sunt foarte bucuros pt. premiul primit desi nu am fost primul colindator.Este cel mai mare cadou primit de Craciun vreodata pt. straduinta mea.
Multumesc!Va doresc un an nou fericit si plin de binecuvantari.
Magul

Rodica Botan said...

Sa fi binecuvintat si sa continui sa ai curaj si straduinta in viata pentru orice lucru bun. Dumnezeu este cel care ne rasplateste totdeauna pentru straduinte si nu pentru rezultate de aceea merita sa alergam pentru El...si vom fi invingatori. La multi ani...tie si familiei tale!

A.Dama said...

Draga Rodica,

Iti scriem acum pentru a confirma ca am intrat in posesia premiului... si pun un plural la subiect, fiindca cel mai mult s-a zbatut pentru acest premiu cineva drag de prin preajma mea! Am asistat la o adevarata cursa, cu emotii pana in ultima clipa.

Eu n-am votat de pe computerul meu, lasand o varianta de "vot de rezerva", de care, pana la urma, nu a mai fost nevoie. Dar stiu ca au fost mobilizati prietenii nostri cei multi, carora le multumim din inima pentru participare!!! :)

Iar cat despre ideea ta de a face parte si celuilalt "alergator" pe traseul acesta spinos, spunem ca este extraordinara. Felicitari lui Beniamin si succes in tot ce face!

Rodica, multumim pentru aceasta provocare si pentru premiul consistent si ne rugam sa nu intarzaie rasplatirile Cerului pentru tine!!!

Anonymous said...

Dragii mei va felicit pentru premii, Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa avem parte si la anul de frumoasele colinde .Iar la Rodica "albinuta" care nu sta deloc locului sa o ajute Cel de sus sa nu oboseasca pe calea. Ii doresc sanatate ,bucurie si numai binecuvintari sfinte impreuna cu familia .

Rodica Botan said...

A.Dama...bucuria voastra este un dar nepretuit. Am mai primit o cutie de tinut ace, ate si foarfeci, ca sa le ai la indemina cind cirpesti ceva, si Deb mi-a si dat primele doua haine de reparat!!!

Multumesc pentru buvintele calde . Dumnezeu sa va binecuvinteze si voua casa si niciodata sa nu duceti lipsa de binefacerile Lui.

..............

Viorica...cuvintele tale sint mereu un balsam pentru mine si imi dau energii noi sa scriu, sa traduc, sa continui...

Dumnezeu sa te binecuvinteze si pe tine dupa nevoile tale si din durere sa schimbe in bucurie si din greu in usor ...ca El poate...Eu stiu ca poate...