04 December 2008

La Ce-ti Mai Trebuie Pensie?

Adaugind inca o taxa la pensia voastra este inca o cale prin care cetatenilor Americani li se spune, sinteti asa de prosti ca noi, guvernul, o sa continuam sa va taxam pina cind n-o mai raminea nici un cent in buzunarul vostru. Cam asta ne spune Nancy Pelosy, the Speaker of the House. Citeste mai jos…

"Nancy Pelosy vrea sa puna taxe pe venitul nostru de pensie. In alte cuvinte in ceea ce ti-ai pus deoparte si ai investit pentru pensie. Femeia asta este un caz bun de balamuc.

Doamna vorbitoare Nancy Pelosi, vrea sa puna taxe pe tot profitul de la Stock Market incluzind Retirement Fund , 401 K si Mutual Funds. Este absolut adevarat... si sigurul motiv este acela ca vrea sa ajute cele 12 milioane de emigranti ilegali si altle minoritati care nu muncesc.

Femeia asta este de speriat. Ea spune…"trebuie sa ne straduim sa ne atingem scopul de a egaliza veniturile la toata lumea (nu spunea oare Marx ceva asemanator ?), in tara noastra si in acelasi timp sa limitam sumele de bani pe care cei bogati le investesc. (eu nu-s bogat…esti tu cumva bogat?).

Cind a fost intrebata cum o sa se cheltuie si de cine, noile taxe pe care vor sa ni le puna, ea a raspuns…"trebuie sa ridicam nivelul de viata a celor saraci, celor neangajati si al minoritatilor. De exemplu noi avem circa 12 milioane de emigranti ilegali in tara noastra, care au nevoie de ajutor alaturi de alte milioane de minoritati care nu sint in cimpul muncii. Taxele de pe investitiile de la Stock Market pot sa ne ajute pe o perioada lunga si sa garanteze acestor oameni un standard de viata pe care si l-ar dori si ei ca toti Americanii.

(Citeste ce i-a trecut prin minte de mai multe ori si lasa ca cuvintele sa-ti intre bine in cap. "Renunta la pensia pentru care ai lucrat si da-o la altii care n-au miscat un deget ca sa se simta si ei bine ca toti…Americanii…" De ce nu?

2 comments:

Anonymous said...

Tanti asta e batuta rau in cap. Si cind te gindesti ca e a 2-a in linie sa devina presedinte. Nu numai va vor sa taxeze pensiile, vor ca banii care sint investiti de oameni sa fie luati si guvernul sa lucreze cu ei. Cind cineva a intrebat-o, daca ar vrea sa se pensioneze luna care vine ar putea sa-si scoata banii din fond, ea sa spus ca nu, "Sorry", dar trebuie cumva sa plateasca tratamentele medicale care li se ofera imigrantilor ilegali si care nu au cum sa-i faca sa plateasca.

Sint multe planuri facute cum sa duca America pe ripa de care noi nu stim, dar cind ii vezi pe oameni ca le curg balele dupa Obama te intrebi daca e ceva wrong cu noi ca nu facem la fel.....

Rodica Botan said...

Daca ai stii...aveam si eu planuri sa ies la pensie...si motive sa cred ca as putea...asta afost acu citeva luni...ni more...