25 December 2008

Cistigatorul...


Cistigatorul acestui concurs este NEGURILE NOPTII, CAMPUL INVELEAU!!  Felicitari!!!


Trebuie sa recunosc ca m-am entuziasmat cu fiecare colinda noua ce am primit-o. Din natura mea sint un colectionar…cindva in copilarie am colectat timbre, stanioluri de pe bomboane de ciocolata, vederi, apoi mai tirziu carti , apoi cesti de cafea vechi, poezii, filme, plante, pomi fructiferi…nu conteaza de ce ma apuc sa fac am tendinta sa colectionez. Colinzile ce le-am primit sint toate minunate si va mutumesc tuturor. Mi-ati facut deja o colectie.


Durerea este ca nu pot sa dau decit un singur premiu. Si ca sa ma simt mai usurata ca nu va pot premia pe toti m-am hotarit sa avem cite un concurs mai des. Asa ca va spun tema la urmatorul concurs ca sa va pregatiti din vreme. O sa fie cam intr-o luna…


Iar tema este DRAGOSTE. Dar nu orice dragoste, ci dragostea Lui Dumnezeu fata de noi. Asa ca participantii vor scrie o scurta povestioara sau poezie in care sa ne descrie un moment din viata lor in care s-au simtit iubiti de Dumnezeu.


Pina atunci insa, felicitari cirstigatorului si il astept sa-mi dea numele intreg si orasul de resedinta ca sa ii pot trimite premiul. Adresa mea de e-mail este perja@sbcglobal.net.


Va doresc tuturor un Craciun Fericit si La Multi Ani!!!

No comments: