07 December 2008

INTELEPTII INCA IL CAUTA PE DOMNUL ISUS!!!

In unele vecinatati aici in California sint biserici la tot citeva strazi. Azi dimineata in drum spre Biserica mea, am citit titlul predicii de pe ziua de azi de la o alta Biserica din drumul meu, titlu care era afisat mare, pe panou afara..."Oamenii intelepti, inca il cauta pe Domnul Isus".

Referinta era cu siguranta la magi, la inteleptii acelor vremuri care aflind de nasterea Domnului Isus au plecat imediat cu daruri sa-l caute, sa-l gaseasca si sa i se inchine.

Si citind acest titlu nemaipomenit de frumos m-am gindit ca am sa va spun tuturor acelora care sinteti inzestrati cu intelepciune...sa nu mai aminati ci sa va aduceti inimile ca cel mai scump dar care i-l poate da cineva Domnului Isus. Aduceti-va aminte ca si alti oameni intelepti l-au cautat: Nicodimas si Iosif din Arimatea...si altii.

Daca inteleptii acelor vremuri au stiut ce sa faca cind au auzit ca s-a nascut un mare imparata, si noi ar trebui sa avem destula intelepciune sa il cautam si sa I ne-nchinam...Sa lasam dar lucrurile marunte care ne fura timpul si energia si sa il celebram pe noul Imparat...nu pe Presedintele Obama si nu pe cei alesi in Romania...ci pe Domnul Domnilor...Minunat, Tare...Domn al Pacii...Imparatul Imparatilor...Domnul Intregului Univers.

Sa vad cine o sa aiba curajul sa zica ceva impotriva acestei alegeri...si in ciuda proastelor alegeri ce s-au facut anul asta pretutindeni eu va propun o noua alegere...

Alegeti astazi cui vreti sa-i serviti...si hai sa alegem pruncul din iesle ca Domn si Imparat si al inimii noastre. La comentarii, puteti sa va adaugati votul...

8 comments:

Anonymous said...

Este "Amin!" un vot numarabil??

[or a pregnant chad, he,he, nu m-am putut abtine ;)]

Rodica Botan said...

Este...dar mi-e teama ca numai noi doua votam!!!

Anonymous said...

draga rodica,

da-mi voie sa votez si eu aici. asa multa energie cheltuim aiurea cu alesii neamului ca uitam usor de singura, cea mai grozava alegere dintre toate.

acum ti-am descoperit blogul, imi trebuie ceva ragaz sa-l rasfoiesc si sunt sigura ca voi reveni. mi-au placut descrierile copiilor si grija lor pentru tine. :)

Anonymous said...

Isuse dintre toti te aleg mereu
In orce loc in orce ce vreme
Caci Tu esti hrana sufletului meu
Si harul care ma sustine

Te aleg mereu, te aleg mereu
Isus Mintuitorul meu
Te aleg mereu ,te aleg mereu .

Rodica Botan said...

Draga Rodica. [frumos nume... :)]
bine ai venit...pe blogul meu. Sper sa te simti bine si in continuare...BLESSINGS

Rodica Botan said...

imi place si mie cintarea aia Vio...Si eu il aleg pe El...

Lia said...

Cu cea mai mare bucurie si incredere il aleg pe El.
Cantarea aceasta imi place foarte mult.

disa said...

Oare de ce milioane si milioane de oameni, de-a lungul vremurilor, Il aleg cu atata greutate?
Nu ar trebui ca El sa ne aleaga intai si sa ne scoata din ceata pacatului?