16 December 2008

Felicitare de Craciun

Astazi am primit un card de la contabila care mi-a facut taxele in ultimii trei ani. Deci... o vad exact o data pe an…si atit! Am citit si am ramas…fara cuvinte; si mi-am zis ca asta este unul dintre cele mai frumoase complimente care mi s-au facut vreodata. Iata ce scrie pe felicitarea de Craciun ce am primit-o de la ea. "Draga Rodica, cind mi-am adresat felicitarile pentru Craciun si cind am ajuns la numele tau, m-am oprit... si am zimbit. Nu multi oameni pot creea o stare de fericire doar printr-un singur gind… Tu insa poti! Merry Christmas, Susan"


M-am gindit insa ca desi e frumos si mi-a picat bine…nu este suficient. Cum ar fi oare ca de cite ori numele nostru apare undeva, oamenii sa se gindeasca ca apartinem Domnului Isus…si gindul ala sa le aduca fericire…Doamne ajuta-ne sa traim pentru Tine…


Si cind ne gindim la Craciun sa ne amintim de Tine, si de darul fara pret pe care ni l-ai facut de Craciun.

2 comments:

Anonymous said...

Frumoasa felicitare şi întâmplare! Este minunat sa putem dărui clipe de fericire celor de langa noi! Sa aducem macar cate un zambet pe chipurile unor oameni cu care ne intersectam pe drumul vietii. Mai mare multumire nu este, decat multumirea lor!

Sfinte Sarbatori fericite, d-na Rodica! Dumneavoastra si la toata familia despre care scrieti atat de frumos!

Anonymous said...

Craciun Fericit, sa fiti voi fericiti, cu totii, sa va bucurati de sarbatori, de anul nou, de tot ceea ce e bun si frumos. :)

Arana