01 February 2010

RASPUNSUL ISRAELULUI...

Multe tari si conducatori de tari au acuzat Israelul ca a raspuns in mod disproportionat la agresiunile Hizballah in Liban si Hamas in Gaza. Dar a venit timpul ca presa lumii si media sa vorbeasca si despre un alt raspuns disproportionat venit din partea Israelului.

Teribilul dezastru facut de cutremurul din Haiti a generat raspunsuri venite din multe colturi ale lumii, multe natiuni. Britain a trimis 64 de pompieri si 8 voluntari, Franta a trimis trupe de cautare si recuperare (Search and Rescue). Multe natiuni mari si bogate ale lumii au trimis bani. Dar lumea Araba si lumea Musulmana n-a trimis absolut nimic.

Israelul, o natiune de numai 7.5 milioane a trimis un team de 220 de oameni. Acest grup include personal medical si va stabili cel mai mare spital de teren (facut din corturi) din Haiti, tratind zilnic 5.000 de oameni, trimite un grup specializat in a gasi si recupera victime si medicamente si aparate medicale. Ca si in cutremurele dinainte sau alte dezastre, ca si acela din Gujarat India in 2001 si in Turcia, sau in timpul bombardamentelor din Kenya, Israel s-a dovedit a fii una dintre tarile cele mai generoase, trimitind ajutor si asistenta.

Turcia se pare ca a uitat acest ajutor si acuma Moslem Government se giugiuleste cu Iranul.

Unde-i judecatorul Goldstone sa-si manince inima si sa-si lase capul in jos rusinat!!!

Ocupatia favorita a UN-ului este sa batjocoreasca Israelul. Mai multe rezolutii s-au facut pentru condamnarea Israelului decit impotriva asa ziselor natiuni democratice ca :Sudanul, China si Rusia pentru crimele pe care le fac pe teritoriul tarilor lor impotriva minoritatilor.

Cred ca ar fi timpul ca lumea sa stie faptele Israelului in totalitate. Ei sint cei care incearca sa traiasca linistit si organizat fiind atacati si loviti din toate partile ...iar atunci cind raspund agresiunii aparindu-se sint condamnati de toti. Ce-ar fi sa judecam un pic drept si sa ne intrebam, de ce oare acesti oameni rai, care urasc musulmanii, le trimit totusi ajutoare cind sint la nevoie...si de ce natiunile musulmane, care sint bogate (Arabia Saudita - Dubai)...nu misca un deget sa trimita ajutoare musulmanilor din Haiti? Ca de mentinut teroristii lumii au bani destui... Nu vi se pare interesant?

2 comments:

Mihaela Petrescu said...

Ai multa dreptate!

Rodica Botan said...

multumesc de vizita, Mihaela!