27 February 2010

SFIRSITUL VEACULUI TRAIM!!!

http://www.youtube.com/watch?v=RmapMKSIcx8

In Japonia de data asta, s-a anuntat adineauri un alt cutremur...in Okinawa - de magnitudine 6.5 si...oamenii se intreaba daca nu cumva acest lant de activitate va actiona un cutremur si in San Francisco, California, zona cunoascuta in lumea "cutremurelor"...Hawaii a scapat deocamdata prin mila Lui...si Tzunami n-a fist destul de puternic sa faca nici o paguba.

"E timpul insa sa scoatem cartea de cintari si sa cautam dupa cunoscuta cintare..."Sfirsitul veacului Traim" (vezi mai sus linkul).

Mai tirziu un pic...un cutremur de 6.0 in Argentina si 2 morti.Numarul celor morti din Chile s-a ridicat la 300...dintre care 60 in Santiago, capitala tarii. Adaug la evenimente...cutremur de 4.6 in Lincoln - USA...Care va fii urmatoarea veste? Unde anume pe glob?

In mod serios ma gindesc sa rog pe cei care locuiesc in California sa avem o zi de post si rugaciune. Ca Dumnezeu sa ne poarte de grija si aici. Ingerii Lui coboara in jurul celor ce se incred in El si ii scapa din primejdie. Deb, fata mea, lucreaza in Richmond, care este foarte aproape de San Francisco. Eu n-o pot apara de nimic... dar El poate.

Pastreaza-ne in Harul Tau...si cind vine necazul, ascunde-ne sub aripile Tale ocrotitoare...caci Tu esti stinca noastra de scapare, Doamne!!!

No comments: