28 February 2010

NEVOIE DE RUGACIUNE URGENTA PENTRU FRATII SI SURORILE DIN INDIA...

http://www.bosnewslife.com/11238-hindu-militants-burn-india-church
puteti afla nouatti si de pe linkul de mai sus...
Am primit un minut in urma aceasta cerere pentru rugaciune de la pastorul meu, Dr Mcgann: el a primit o rugaminte de la un prieten din Canada care ii cere sprijin in rugaciune. Iata cererea...

VERY URGENT PRAYER REQUEST FROM A LIFELONG FRIEND WHO NOW LIVES IN CANADA.

Dr. Aubrey McGann
"Serving the Lord with gladness"
Dragi prieteni, in suveranitatea Lui Dumnezeu noi nu experimentam inca persecutie aici in Canada pentruca sintem credinciosi. Dar sa ridicam rugaciuni pentru fratii si surorile noastre in India si alte tari care platesc pretul pentruca sint credinciosi Domnului Isus.
Dragii mei prieteni, unul din prietenii mei credinciosi, Ali Enokido mi-a cerut sa ne rugam.
...................
Cerere urgenta de rugaciune. Va rog rugati-va pentru bisericile din India. Extremistii budisti din India au ars 20 de biserici azi noapte. La noapte planuiesc sa arda 200 de biserici in provincia Olisabang. Ei planuiesc sa omoare si 200 de credinciosi. in urmatoarele 24 de ore.

Chiar acum credinciosii sint ascunsi prin sate. Va rog rugati-va pentru ei si trimiteti acest e-mail la credinciosii pe care ii cunoasteti. Va rog rugati-va ca Domnul sa protejeze pe fratii si surorile noastre in India.

Cind primiti acest mesaj, va rog trimiteti acest mesaj mai departe. Rugati-va pentru ei si incredintatii in bratele Celui Atotputernic si Victorios Domn.

Cu dragoste in Christos
.......................................................................................................................
Date: Sunday, February 28, 2010, 10:34 AM
Dear friends,

In God's sovereignty, we do not yet experience persecution for being Christians in Canada. But let us uphold in prayer, our brothers and sisters in India and other countries who may have to pay the ultimate price for believing in Jesus.

Beloved friends in Christ,
One of our Christian friends, Ali Enokido requested us to pray:
..................................
"Urgent prayer request! Please pray for churches in India. Buddhist extremists in India burned down 20 churches last night. Tonight they plan to destroy 200 churches in the province of Olisabang. They plan to kill 200 missionaries within 24 hours.

Right now all Christians are hiding in villages. Please pray for them and send this mail to Christians you know. Please ask God to protect our brothers and sisters in India.

When you received this message, please send this urgent prayer request forward. Please pray for them and commit this matter into the hands of our Almighty and Victorious Lord!"
Love in Christ

1 comment:

Ingerul tau said...

Mesajul este un fake . Va rog sa verificati. Nu exista o asemenea provincie in India si astfel de lucruri nu se intampla decat in mintea bolnava a unora.
Va rog sa verificati pe inernet si veti vedea ca si altii au cazut prada acestei instigari grosolane.