19 February 2010

POST SI RUGACIUNE PENTRU CARTIERUL ALIBABA DIN MEDGIDIA!

De multe ori am vrea sa facem ceva... pentru cineva sa il ajutam. Dar ...nu avem resurse materiale, sau nu sintem destul de stiutori in a spune cuvintele potrivite sa scoatem pe cineva din depresie, sau nu avem cum sa ajungem la oamenii aia necajiti sa le spunem o vorba de incurajare. Dar...avem resurse infinite la Tatal. Pe acelea va rog sa le folositi, ca sa ii ajutam pe doi tineri misionari turci din Medgidia sa faca o lucrare printre turcii saraci de acolo.

UNITI-VA CU NOI IN POST SI RUGACIUNE. Este atit de simplu si totusi atit de puternic. Daca doi sau trei...numai atit, se aduna sa ceara impreuna ceva dupa voia Tatalui, El a promis ca ne va asculta. Si uneori oamenii sufera pentruca nu exista cei doi sau trei care sa ceara un lucru bun pentru semenii lor.

Cititi articolul lui Sabri si uniti-va cu noi in rugaciune. Biblia spune ca nu avem pentruca nu cerem. De data asta oamenii sint saraci si nu au pentruca nu cerem noi, ca ei nici macar atita nu stiu sa ceara. Odata cu piinea cea de toate zilele sa cerem ca Dumnezeu sa le dea si apa vietii...si sa-L cunoasca pe El. Daca va hotariti cu noi...lasati un semn sa stim ca sintem mai multi uniti in aceasta aventura in...Alibaba...Multumesc

http://musulmanii.wordpress.com/


“Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri cu mulțumiri” Filipeni 4:6

În cartierul alibaba din Medgidia locuiesc aproximativ opt mii de turci-musulmani. Cartierul alibaba se află în periferia orașului Medgidia și încet-încet s-a trasnformat într-un ghetou Pe mine nu mă interesează atât de mult starea lor scoială cât mă interesează starea lor spirituală. Sunt conștient că nu avem de luptat împotriva cărnii, ci avem de luptat împotriva duhurilor necurate și a tradițiilor păgâne. Avem nevoie de susținere în rugăciune și post. Cred în puterea rugăciunii și în promisiunea Lui Dumnezeu.

Vă chem la rugăciune și post pe data de 22.02.2010 pentru următoarele motive:

1. Pentru propășirea Evangheliei în cartierul alibaba.
2. Pentru misionarii Sali Sabri și Luminița.
3. Pentru grupul de casă din cartierul alibaba.
4. Pentru construirea unei adunări în locul pe care l-am cumpărat în zona alibaba.
5. Pentru conducătorii orașului.
6. Pentru deschiderea turcilor față de Evanghelie.
7. Pentru locuri de muncă.
8. Pentru resurse umane și financiare pentru înaintarea evangheliei.
9. Și pentru tot ce vă pune Domnul pe inimă.
Toți cei care doriți puteți să vă rugați și să postiți împreună cu noi pe data de 22.02.2010

2 comments:

elena marin-alexe said...

Dumnezeu sa binecuvanteze turcii din Medgidia si sa ne rugam sa cunoasca Lumina Lumii.
Ma alatur cu mare drag celor ce au pe inima acest lucru.
Fii binecuvantata Rodica draga mea!

viorica said...

Absolut de acord .Mi-ar place mult ca Dumnezeu sa faca o minune in cartierul Alibaba Medgedia .