06 February 2010

O GURA DE AER...

http://agnusstick.wordpress.com/2009/12/11/adevarul-care-ne-scapa/#comments

4 comments:

Agnusstick said...

Mulţumesc mult pentru vizita neştiută şi pentru verigă (sunteţi moguliţă recunoscută, deci eu am primit o gură de aer ca să nu mă scufund prematur în uitare). Cele bune şi mult spor în tot ce faceţi!
P.S. L-aţi iertat, sper, şi pe Isidor... că de Teleiosepithimia nu ştiu dacă vă mai aduceţi aminte, dar v-a supărat mai demult şi el...

Rodica Botan said...

Agnusstick...mutumesc de vizita. Mi-au placut totdeauna comentariile tale; se vede ca ai de unde sa pui multa judecata si cunostiinte in tot ce spui. M-a impresionat articolul despre evrei. Favoarea mi-ai facut-o tu.

Cit despre suparari...ele sint bune aruncate in marea uitarii...

Iar titlul de mogulita...sa-ti spun drept, nu-mi place nici macar cum suna cuvintul...De fapt nici cuvintul "blog" nu mi se pare ca suna mai frumos. Iar Alin cred ca a retinut pentru el toate titlurile si toate evanghelicele...asa ca slaba nadejde sa mai ajunga cineva la vreun rang in blogosfera.

Mai degraba mi-am facut o multime de prieteni...si imi place titlul de..."prieten" mai mult.

Inca odata...multumesc de vizita.

Agnusstick said...

Îmi cer scuze, n-am vrut să vă supăr, era o referire la comentariul lui Sam şi la poziţia dumneavoastră de admirat -- nu în clasamente şi topuri (pe care e posibil să le urăsc pentru că nu apar prin ele) ci în preferinţele cititorilor de bloguri, printre care mă număr şi eu. Într-adevăr, titlul de prieten este mult mai important şi mai... uman.

Rodica Botan said...

...bun...atunci afla ca ai obtinut un astfel de titlu de la mine. Domnul cu noi!!!