27 February 2010

TZUNAMI IN HAWAII...

Urmaresc chiar acum Fox News. Arata un grup de oameni la o inaltime de vreo 100 ft, pe un loc stincos, protejat (zic ei) care asteapta sositrea primelor valuri uriase de 8 ft zic ei , ale acestui Tzunami, provocat de cutremurul din Chile.

Dupa descrierea celor care stiu mai mult despre aceste lucruri, 85 % dintre tzunamii se petrec in Oceanul Pacific. Tzunami nu insemna un singur rind de valuri care lovesc coasta Pacificului ci ore in sir in care acest fenomen continua sa se desfasoare. De dimineata, sirenele au sunat pe toata coasta Pacificului si in Insulele din Hawaii, rugind oamenii sa se retraga la inaltimi (se presupunea ca ora 11, ora in Hawaii acest fenomen va incepe). Restaurantele si alte businesses care erau chiar pe coasta, au inchis din vreme, au pus ce au putut mai la inaltime, au blocat usi si geamuri cu placaj...in speranta ca ceva se va mai putea salva...si au parasit locurile joase. Deocamdata apa Oceanului este in low tide...apa se retrage la inceput, supta parca de Ocean...Aceste valuri incep in adincul oceanului si se propaga de acolo marindu-si puterea... in timp ce calatoresc catre tarm...iar cind ajung pe tarm ajung cu o forta mult, mult marita fata de momentul pornirii...Proprietarii de vapoare si-au luat vapoarele in larg unde efectele acestor valuri este minim, pentruca intreaga energie a valurilor se concentreaza pe tarm...de fapt cu cit mai aproape de tarm, cu atit energia este mai mare.

Gazolina este pe cale sa se termine, pentruca toata lumea cumpara gaz sa poata sa plece din arie cu masinile...15.000 de oameni au fost evacuati in Hawai...Uitindu-ma la aceste eforturi pe care le fac oamenii in asteptarea unei miscari de apa puternice, ma gindeam la cite strigate de alarma sint in Biblie despre sfirsitul acestei lumi...despre apropierea zilei de judecata... Si uitindu-ma cu mare mirare la oamenii care asteapta in locuri joase valurile ucigase, in ciuda eforturilor facute de televiziune, radio, politie, militie, soldati si sirenele care suna intr-una sa-i incurajeze sa mearga in locuri mai inalte si sa se salveze, nu pot sa nu ma gindesc la citi profeti, citi predicatori, citi oameni a folosit Dumnezeu ca sa atentioneze lumea despre Marea Judecata...despre zilele de pe urma...despre Sfirsitul eminent al acestei planete...dar fara sa le poata strapunge urechile, fara sa le induplece inima, fara sa poata sa lucreze logica in creierul acestor oameni...si fara sa poata sa ii salveze.

Traim vremuri grele...ar trebui sa fim atenti la semnele vremurilor care ne atentioneaza...care ne ajuta sa realizam ca sintem aproape. Biblia este o carte cu instructiuni specifice pentru a ne ajuta sa obtinem Salvarea sufletului nostru...Nu asteptati oameni buni pina va loveste Tzunami...luati-va familiile si cautati un loc mai inalt, mai aproape de Dumnezeu, protejat de unlele lucruri care se vor intimpla. Si este o singura cale pentru salvarea sufletelor noastre...Singele Mintuitorului nostru. Acceptati-L in inimile voastre, ca sa fiti protejati astfel de orice ar veni asupra voastra in aceste zile nelinistite, grele ale planetei...

Si nu doresc altceva decit sa pot si eu si voi sa spunem ca si Psalmistul..."nu ma tem de nici un rau, caci Tu esti cu mine."

No comments: