14 February 2010

O NOUA HARTA A LUMII?


Am primit e-mailul asta de la News max.com. Iata ce ne spune…
Noile globuri scolare sterg Israelul de pe harta lumii?

Multe s-au spus depre infaimosul citat al Presedintelui Iranului Mahmoud Ahmadinejad…”Israelul trebuie sters de pe harta.” Acest obiectiv insa a fost dus la indeplinire , in acordanta cu globurile pe care chinezii le-au facut si care au fost distribuite in magazinele (foarte raspindite)Target , pe tot cuprinsul Statelor Unite. Acolo unde trebuia sa fie Israel, scrie “Palestina”. Rabby Gary Moskowitz spune…”invata copii ca Israel nu mai exista ci doar Palestina” Omul cumparase un glob pentru fiica lui, spune reportera Andrea Peyser de la New York Post…”si asta fermenteaza ura”.

Amy Reilly, persoana raspunzatoare cu relatiile cu consumatorii a lantului de magazine Target, initial a explicat ca omiterea Israelului de pe harta globului se datoreaza lipsei de spatiu. La care Peyser i-a raspuns…”Nu este “Palestina” un cuvint mult mai lung?”

Dupa ce au primit suficiente critici de la consumatori, magazinul Target a inceput sa retraga globurile din cele 1,744 de magazine din USA. UN vorbitor pentru Devrian Global Industries din New Jersey, care a importat mii de globuri din China, a spus…”Este clar ca asta este o gresala – si este clar ca am ofensat o groaza de oameni.”

3 comments:

elena marin-alexe said...

Oare de ce nu ma mira aceasta stire? Pentru-ca stiu bine ca se apropie "vremea"....

Rodica Botan said...

Exact...si cu toate ca stiu, mi se pare o asa de mare nerusinare...

Ce-i drept! Diavolul nu stie de rusine...si nici de dreptate; ticalosia lui n-are sfirsit...oare de ce ma mir?

Anonymous said...

Vremea este aproape, tendintele marilor puteri sunt tot mai evidente. Chiar daca stim ce urmeaza pentru noi crestinii, parca tot te irita cand vezi cum lumea incearca sa se lupte cu Dumnezeu. Sa auzim numai de bine!