23 February 2010

IN NUMELE STIINTEI...!!!

http://pajamasmedia.com/blog/climategate-and-the-law-senator-inhofe-to-ask-for-congressional-criminal-investigation-pajamas-mediapjtv-exclusive/

Senatorul James Inhole (R-OK) a cerut administratiei Obama sa investigheze ceea ce el a numit “cel mai mare scandal al generatiei noastre” . De asemenea a cerut ca Senatorul Al Gore sa fie chemat inapoi in fata Senatului sa raspunda le unele intrebari. Nu de alta dar vremea nu colaboreaza cu ei…sub nici o forma. Ninge si e frig …si singutrul care are calduri cred ca este Al Gore…are si de ce!!!

Ma intreb cind se va discuta insa si Premiul Nobel si cum s-a ajuns la concluzia ca Presedintele Obama sa fie recipientul lui. Au folosit aceeasi metoda stiintifica? Sau au dat cu banul?

Si daca tot sintem la capitolul investigatii…ma intreb cit o sa dureze pina cineva o sa le ceara sa aduca probe stiintifice care sa justifice evolutia. Ca la fel ca si celelalte minciuni gogonate, guvernele si oamenii politici s-au obisnuit sa ne bage pe git in numele stiintei tot felul de gogomanii. Nu au putut niciodata sa justifice si sa aduca probe stiintifice care sa arate trecerea de la o specie la alta…si totusi…copii nostrii continua sa fie obligati sa invete in scoli niste teorii eronate. Ma intreb…pina cind?

2 comments:

Tasha said...

Credeam ca doar la noi se minte...hm!! vad ca si-n America situatia nu-i mai roza....:(

Rodica Botan said...

Nu tasha...mincinosii n-au tara, granite si nici religie...minciuna cel putin este "globala"