07 February 2010

Te iubesc Mommy...dar nu-mi place de tine tot timpul...

http://www.youtube.com/watch?v=E8aprCNnecU&feature=related
 Pentru cei care nu inteleg engleza, baietelul ii spune mamei ca ii place de ea cind ii da cookies (biscuiti), dar...cocluzia finala pe care o spune atit de frumos este..."te iubesc Mommy...dar nu imi place de tine tot timpul."

Am stat si m-am gindit...mama copilului astuia este o mama excelenta. Copii nostrii nu trebuie sa ne placa tot timpul. Noi sintem parintii lor, noi trebuie sa-i disciplinam. Cui ii place disciplina? Ar fi o mare minciuna daca cineva ar spune ca ii place sa fie certat, disciplinat, pedepsit...Si noi ca parinti avem misiunea asta de a disciplina uneori.

Am vazut multi parinti care nu indraznesc sa-si disciplineze copii...sa nu-i supere!!! Problema este ca daca nu-i suparam noi cu treaba, ca sa-i punem pe drumul bun, o sa ne supere ei mai tirziu si cu treaba si fara treaba, pentruca n-o sa stie care este drumul bun, si o sa umble ca bezmeticii cautindu-si poteca.

Si Tatal nostru ceresc ne iubeste si...ne pedepseste uneori. Sa luam exemplu de la El, ca El a crescut mai multi copii decit am crescut noi...si are experienta!!!

No comments: