20 February 2010

VA AMINTITI DE MATIA?

Matia avea nevoie urgenta de o operatie. Baiatul si mamica lui au ajuns la Dallas pentru operatie. Rugati-va ca Tatal ceresc sa ii rezolve toate nevoile si sa il faca sanatos. Spuneti o rugaciune si apoi lasati un comment, ca sa stie si ei ca nu sint singuri!!!

http://mariuscruceru.ro/2010/02/20/matia-a-ajuns-la-dalas/

2 comments:

AICISIACUMACOLOCURAND said...

UN RASPUNS DEJA PUBLICAT :

From:
Date: Tue, 16 Feb 2010 19:59:37 -0700
To: Daniel Branzai
Subject: Matia Simion
Dragii mei fratii,
As vrea din nou sa va spun de Maretia Dumnezeului Nostru si de felul cum lucreaza El in cazul micutului Matia.
Asa cum poate stiti Ambasada Americana i-a acordat viza si joi dimineata vor zbura spre Dallas. Aveam insa o problema ca nu gasisem nici o familie de romanii in Shreveport care sa asiste si sa ajute pe Marilena si micutul Matia.
Fratii din Dallas au cunoscut o familie care intre timp se mutase de acolo. Au sunat din nou sa vada daca gasesc pe cineva. La apelul facut duminica in biserica pastorita de fr. Marin Tomulet din Dallas o sora a raspuns apelului si a zis ca cumnatul ei chiar a fost transferat cu serviciul in Shreveport si ca au cumparat acolo o casa si chiar luni vor primi cheile urmind sa se mute in ea week-endul acesta. Azi am aflat ca sora a vorbit cu familia ei, Mihai si Claudia Constantinescu , si ei si-au aratat toata dragostea fiind gata sa-si deschida noua lor casa pentru Matia si mama lui. A zis ei: vom pregati mai intii o camera pentru musafirii nostri si apoi ne vom aranja celelante lucruri prin casa. In plus au zis ei avem doi copii mari si cu noi impreuna, ii vom duce oriunde este nevoie si ii vom ajuta cu tot ce este nevoie. Si inca o surpriza pe care numai Dumnezeu Nostru o poate sa o faca, fratele Mihai Constantinescu este medic pediatru care acum a primit acest post la Spitalul Veteranilor din Shreveport. Ce mare Dumnezeu avem si cum lucreaza El!!!!!
Am primit raspuns de la toate bisericiile la care am facut apel din zona Dallas, cele doua bisericii baptiste cit si cea penticostala. Fratii s-au implicat atit personal cit si financiar. S-au angajat sa-i astepte pe Marilena si micutul Matia la airport joi seara si apoi si-i viziteze la spital in zilele si saptaminile care urmeaza. Fratii deasemenea au aranjat un avion privat care sa-i duca de la Dallas la Shreveport Vineri dimineata daca este nevoie urgenta ca micutul sa ajunga la spital mai repede. Mi-au cerut numarul de telefon din Romania sa sune pe Florin si Marilena inainte de plecare si sa asigure de dragostea lor. Fratii din Dallas au dat dovada de multa dragoste s-au unit si au intrat in actiune. Ii multumim Domnului pentru ei si pentru exemplul lor.
Deci cu ajutorul lui Dumnezeu Vineri micutul Matia va intra sub atentia doctorilor de la LSU Medical Center si de acolo ne rugam ca Dumnezeu sa ii poarte de grija, sa dea intelepciune doctorilor si celor care va avea grija de el.
Ii multumim lui Dumnezeu pentru dragostea Lui cea mare si de felul deosebit cum lucreaza El.
Fratillor rugativa in continuare, caci Dumnezeu este bun si credincios promisiunilor Lui si raspunde la rugaciunile alesilor Sai. Fiti binecuvintati! !!!
Adrian
Un mic amanunt :
Fratele Doctor Mihai Constantinescu e fiul fratelui Serban(Banel) Constantinescu care locueste in Dallas .

Rodica Botan said...

Thanks Virginia.,..