21 February 2010

NU STIAM DE UNDE VINE MODA ASTA...

Adevarul este ca moda asta cu pantalonii cazuti asa de se vad dedesupturile sau chiar mai mult, a inceput in inchisori, unde homosexualii isi faceau astfel reclama apucaturilor lor murdare.

Au iesit unii de acolo si au continuat trendul asta. Unii dintre ei au devenit eroi...admirati de alti tineri in cautarea a acelui "ceva", nou si socant care sa ii faca deosebiti de restul lumii... si cum nu este tare greu sa "fii la moda" lasindu-ti cureaua mai sloboda...ne pomenim ca nu ne mai putem uita pe strada in nici o directie sa admiram mai nimic de teama sa nu vedem "Parisul ".

Am crezut de cuviinta sa impartasesc acest amanunt cu voi...ca daca aveti copii care vorsa se poarte asa sau deja practica moda asta...sa stie unde si la ce s-a folosit. Poate le trece pofta si isi gasesc alt "look" ca sa fie diferiti.

Adevarul adevarat este ca adolescentii din ziua de azi au nevoie de eroi noi, curati la trup si suflet care sa-i inspire. Daca mi-ar cere cineva parerea , acum dupa ce copii mei sint deja mari, as zice ca trebuie sa stea aproape de locuri unde asemenea tineri exista ca astfel tinerii nostrii sa-si puna ochii si inima la ceva potrivit.

Noi toti insa trebuie sa ne uitam la El, la Domnul Isus...altfel vom face gresala sa ne imitam unul pe altul si ...ne-om trezii si noi intr-o zi ca sintem o priveliste nepotrivita pentru cei din jur.

Nu stiu daca postul asta este de ris sau de plins. Cred ca este mai degraba de ...gindit!

1 comment:

corina said...

Draga Rodica intradevar e dureros e de plins dar e si de gindit pentruca ne confruntam chiar si noi care ne tinem de Hristos. Cu "moda"aceasta tinerii nostri ne vin in case ca si cind nu e nimic esit din comun.Ba pe deasupra iti mai spune ca esti "rar ,vechi,cine stie din ce epoca".Si totusi sa punem totul la picioarele DOMNULUI.Osaptamina binecuvintata!