07 March 2013

Prov 17:22..."O INIMA VESELA ESTE UN BUN LEAC"...


     Un pastor tinar intr-o parohie noua incepe sa faca vizite pastorale membrilor din biserica lui. La una dintre locuinte insa...sint toate semnele ca cineva este acasa dar cu toate acestea nimeni nu apare la usa sa deschida - desi pastorul bate insistent si asteapta rabdator sa iasa cineva. Intr-un tirziu abatut scoate din portofel o carte de vizita pe care scrie "Apocalipsa 3:20a" si pune cartea de vizita in usa.
     Duminica urmatoare cind farfuria cu colecta a trecut printre banci , cartea de vizita a pastorului a fost recuperata din farfurie si inminata pastorului. Un alt text criptic a fost adaugat la ceea ce lasase el scris...textul era "Geneza 3:10". Pastorul isi ia Biblia ca sa caute citatul si izbucneste in hohote de ris nestapinite...
     Textul lui din Apocalipsa 3: 20 spunea..."Iata Eu stau la usa si bat..." Textul cu care i s-a raspuns din Geneza 3:10 ..." Ti-am auzit glasul in gradina; si mi-a fost frica, pentruca eram gol..."

4 comments:

Marta said...

In sfirsit am ris cu hohote ...singura . Nultumesc

Alex said...

La multi ani de 8 Martie, doamna Rodica! :-)

Gedeon said...

Omule, nu intimplarea ti-a dat chipul minunat,
Dumnezeu cu indurarea, EL te-a binecuvintat.

8 Martie , in lungul sir al zilelor sa-ti aminteasca de toate binecuvintarile Domnului, care te tine mereu proaspata in slujba LUI.
Har si pace sfinta.

Rodica Botan said...

Multumiri pentru urari...Domnul sa va rasplateasca.