31 March 2013

CHRISTOS A INVIAT!!!

Este dimineata de Paste. Si primul gind a fost ...Christos a inviat!!! Dis de dimineata...in racoarea zilei...in glorioasa zi ce ne sta dinainte. Azi noapte a fost furtuna, cum rar se petrece pe aici, dar astazi este calm, un cer senin, si toate semnele unei zile binecuvintate.
     El a inviat ! Dimineata vietii noastre este luminoasa ...sintem eliberati de furtuna unei judecati aspre. El a luat asupra lui TOT, dar ABSOLUT TOT ce putea sa reprezinte o vina si un motiv de pedeapsa.
     Ne sta in fata o viata curata, spalata, stearsa de mizgaliturile pacatului. Ce minunat se prezinta viata in felul asta...Ca o coala proaspata de hirtie pe care putem din nou sa pictam tot ce ne place cu culorile vii ale neprihanirii date de El.
Cita multumire ar trebui sa am...fara efort, fara sa ma straduiesc sa-mi amintesc...ci sa-mi curga din pori , sa-mi fie filtrul prin care sa imi traiesc zilele. El a murit pentru mine- dar a si INVIAT ca sa traiesc eu in El...sa am o noua speranta, sa am un scop si o tinta...si o viata plina de bucurii . Ca Biblia ne spune sa ne bucuram de o mie si una de lucruri...Trebuie sa fac o lista daca nu s-a fi obosit altcineva sa o si faca- sa vad de cite lucruri trebuie sa ma bucur...
     Dar pina la lista asta, bucurati-va si voi cu mine...caci EL ESTE VIU si S-a dus sa ne pregateasca un loc ca atunci cind vom termina calatoria aici jos sa mergem la El.
     CHRISTOS A INVIAT!!!

1 comment:

Marta said...

Simt cu tine si ca tine .