03 March 2013

Sa Nu Ii Uiti Fata...

Curind dupa ce fratiorul ei cel mic a fost nascut, Sachi incepu sa le ceara parintilor sa o lase un pic singura cu noul ei fratior. Parintii s-au ingrijorat ca la numai cei 4 ani ai ei, Sachi ar putea fi geloasa si ar vrea sa loveasca bebelasul sau sa-l scuture, asa ca au refuzat-o. Dar dupa o vreme au realizat ca ea nu dadea niciun semn de rautate sau gelozie si arata multa gingasie fata de fratiorul ei, iar insistentele ei nu conteneau, ci deveneau din ce in ce mai urgente, asa ca au hotarit sa o lase.

Incintata tare, ea s-a dus in camera copilasului si a tras usa dupa ea…dar usa s-a deschis putintel, si a lasat spatiu suficient pentru parintii ei curiosi sa vada ce face ea acolo si sa asculte… Asa au vazut-o pe micuta Sachi, pasind incet pina linga fratiorul ei, au vazut-o punindu-si capul linga al lui si cu glasul aproape soptit spunindu-i…”baby… te rog spune-mi cum mai arata Dumnezeu…ca am inceput sa uit…”

Dan Millman
………………………….
Sinteti careva pe-aproape care aveti aceasta problema? Nu va faceti griji…El a promis ca oricine bate…i se va deschide si oricine cauta…va gasi!
Vezi, ca daca stai mult departe de El, ai sa-I uiti si tu fata...

No comments: