10 March 2013

SCHIMBATI TIMPUL...

     Azi noapte s-a schimbat timpul la noi in America. Asa zicem noi...ca asa au decis unii - chipurile sa economiseasca lumina.
     Acuma...nu schimbam absolut nimic, decit ora la care ne trezim. Vorba vine ca schimbam timpul...ca ce face Dumnezeu nu se poate schimba. Daca ar fi putut , guvernul ar fi obligat soarele sa stea pe cer cind le convenea lor- dar nu se poate. Linistit soarele se misca pe cer exact asa cum i s-a poruncit de Creator...
     Ingimfata speta umana...ne place sa spunem lucruri mari. Vorbim de incalzirea planetei...am inceput sa avem "grija" de ea; dupa cite mii de ani? Nu i-a spus Dumnezeu lui Adam in gradina sa lucreze pamintul si sa fie un bun administrator? Dar nu-si aminteste nimeni treaba asta - daca citesti ziarele si asculti la TV sau radio o sa crezi ca ei au inventat conceptul.
     Oameni buni...vreti sau nu vreti lucrurile exista in forma pe care Dumnezeu a lasat-o. Poti sa te prostesti singur continuind sa crezi ce vrei- dar ADEVARUL exista si va exista pina la sfirsit neschimbat de la infiintarea lui. Traim in lumea LUI...nu in lumea noastra, desi asa vorbesc unii ca si despre schimbarea timpului, cind de fapt tot ce pot sa controleze este alarma de la ceas...altceva nimic.
Cred ca este timpul sa folosim alarma sa ne anunte adevaratul timp ...si este timpul sa-L cunoastem pe cel care a inventat timpul.
    Doar un sfat...Azi este Duminica...faceti o schimbare la timpul zilei...si mergeti si cautati o biserica. Acolo s-ar putea sa se vorbeasca si despre Creatorul timpului. Stiu ca multi au luat-o razna si vorbesc de ale lor, si cum sa le fie bine aci pe pamint. Dar pe ici si colo se mai si vorbeste despre Adevar. Adevarul fiind ceva ce nu este intotdeauna confortabil sau placut- pentruca ne spune despre noi si ne prezinta cam asa cum sintem. Acolo insa se spune Adevarul si se merita sa va asezati pe scaun si sa popositi. O sa auziti ca sinteti pacatosi si n-o sa va placa. Dar nu va ridicati inca...o analiza scurta va va prinde bine si veti descoperi ca nu-i gluma si ca intr-adevar sinteti pacatosi. Si daca mai ascultati un pic veti vedea ca exista si solutie la problema voastra curind descoperita.
     Cind aflati acest lucru- este timpul sa faceti decizii ...si asta va fi cu adevarat o "schimbare" in timp...nu schimbarea orei de sculare. Domnul sa aduca schimbarea Lui in noi in fiecare- ca El poate face schimbari valoroase. Este timpul sa-L cunoastem pe Creatorul nostru...
     Este timpul...sa schimbam timpul...

1 comment:

Monna Albu (Novacescu) said...

Amin ! EL, Dumnezeu este Creatorul timpului si al nostru.
Lui sa ne inchinam in duh si adevar!
Pamantul sa tresalte de bucurie:"LAUDATI-L PE DOMNUL, CACI EL NE-A CREAT, SI AI LUI SUNTEM"

Glorie LUI in veci !