16 March 2013

Alt Fel De Alegeri...

Mac Anderson
Tradus Rodica Botan
Sa ne incarcam bateriile noastre umane un pic. Ginditi-va la subiectul asta ...
O alegere... una singura... poate sa iti schimbe viata pentru totdeauna. Intr-un mod mai simplu explicat, viata ta de astazi este rezultatul alegerilor tale din trecut; dar cum alte alegeri noi sint parte din existenta ta zilnica, poti sa incepi sa iti schimbi viitorul…chiar in momentul de fata…acum.
Pe mine, gindul asta ma motiveaza indeosebi, pentru ca imi ofera o speranta nemaipomenita pentru ziua de miine, indiferent de circumstantele de acum.
Poate pentru tine aceste schimbari pot fi de exemplu sa-ti schimbi profesia, sa parasesti o relatie abuziva, sa te reintorci la scoala, sa nu mai bei, sa adopti un copil, sa incepi un business, sa slabesti, sa incepi sa donezi la vreo asociatie de caritate… astea sint doar citeva posibilitati. Daca ai curajul sa faci vreo schimbare, poti sa incepi cu oricare dintre ele astazi. Si asta va schimba radical viata ta de miine.
Citeodata alegerile pot fi de alta natura. Poate fi alegerea de a nu parasi o situatie sau sa nu fugi de o aversitate.Toti am fost cindva pe-acolo…
Jack Canfield si Mark Victor Hansen au primit 77 de raspunsuri negative la ideea lor "Chicken Soup for the Soul". De fiecare data au avut ocazia sa decida…sa lase totul balta si sa renunte sau…sa continue sa insiste in a-si urma visul. Voi cunoasteti povestea lor. Al 78 publisher le-a spus…"Da" si asta a fost inceputul unei vinzari de peste 100 de milioane de carti.
Asa ca nu uita…intre tine si o viata noua, schimbata, sta o singura decizie. Ai curajul sa o faci?
………………………
Fiecare zi aduce noi ispite de care trebuie sa fugim si noi ocazii de a face voia Lui pe care nu trebuie sa le pierdem. Avem nevoie de discernamint . "Cereti si vi se va da" …este o promisiune pe care n-as vrea sa o uit niciodata...

1 comment:

David Ardelean said...


Alt Fel De Alegeri !

Foarte frumosa aceasta bucata de lectura . Ca intodeauna o placere sa citesc acest blog . Il gasesc ca pe un izvor de munte , care astimpara setea drumetului obosit . Am gasit aici de multe ori leacuri pt. rani , inurajari de a nu renunta . De multe ori am simtit cum Duhul Sfint vine linga mine si-mi spune sint aici ! I-am auzit soapta , " nu te teme , crede numai " ! Avem posibilitatea de-a alege ! Dumnezeu ne-a dat posibilitatea aceasta . TERIBILA POSIBILITATE DE-A ALEGE ! In Deuteronom 30 :19 Dumnezeu spune " Ti-am pus inainte viata si moartea ,binecuvintarea si blestemul . ALEGE ! " S-ar parea ca e usor de ales ! Oare ? Cei care am trecut prin viata , ne dam seama ca nu-i usor ! DUMNEZEU INSA , NE LASA SA ALEGEM ! Ce aleg eu ? Ce alegi tu ? ALEGERILE PE CARE LE FACEM , DETERMINA VREMELNICIA SI VESNICIA NOASTRA ! Da-ne Doamne intelepciune !