28 March 2013

TU, CE TII IN INIMA ?

Brian Hayes
tradus Rodica Botan

Ziua a inceput in mod obisnuit, pe cind fulgi de zapada mari si pufosi formau un covor alb in fata ferstrei prin care ma uitam. Era simbata dimineata si ziua noastra normala de facut curatenie in casa. M-am apucat sa curat in bucatarie pe cind copii s-au dus sa curete in camera lor si au inchis usa dupa ei. Curind, in casa s-a asternut linistea. Am devenit suspicioasa si m-am dus sa vad ce fac baietii mei. Cind am deschis usa am intilnit doua fete poznase si zimbitoare care si-au indreptat ochisorii spre mine…iar camera era acoperita in mod uniform cu toate jucariile pe care le posedau.


Asteptam musafiri, si casa intreaga arata cam tot asa cum arata camera lor - un deranj total. Chiar daca Anthony avea doar patru ani, rabdarea mea era pe terminate. I-am spus ca daca nu isi curata camera am sa-I iau toate “lucrurile bune” care le avea…
S-a uitat insa drept in ochii mei si mi-a spus…
-Nu poti!
-Si de ce nu? i-am raspuns eu…
Dar fiul meu a restaurat ordine in Univers cind a proclamat cu vehementa…
-Pentruca toate lucrurile bune le tin in inima…
………………………
Iti pun aceeasi intrebare…ca si eu mi-am pus-o… Ce ai strins in inima pina acuma? Un verset invatat in copilarie spune…”String Cuvintul Tau in inima mea ca sa nu pacatuiesc impotriva Ta”.

Daca am avea suficient “Cuvint”…n-ar mai fi loc si de alte lucruri…

No comments: