18 October 2009

DIN PREDICA DE ASTAZI...

O biserica nu este un restaurant pe care il alegi dupa poftele pe care le ai in ziua respectiva, asa cum alegi unde si ce ai vrea sa maninci la cina; astazi un restaurant…miine alt restaurant. Si nu este nici un centru de distractie unde alegi dupa chef ce fel de amuzament ai dori, si cine sa performeze pentru tine. Din nefericire asta este atitudinea de astazi a unor credinciosi compromisi.

(Pastor Dr. Aubrey McGann)

4 comments:

Anonymous said...

Este adevarat si trist. Biserica a ajuns pentru multi sa fie un bun de consum. Iata cum gandeste omul:ma duc acolo sa ma destind, sa imi las copii la intrare si doua ore sa nu imi fac griji,merg acolo unde muzica e de calitate, unde sa mai invat un pic cum sa-mi fac viata mai usoara. Iar daca biserica mea nu imi ofera tot acest confort voi cauta alta. Voi cauta una in care sa ma simt mai bine, nu una in care sa slujesc mai mult, nu una careia sa ii ofer mai mult. La urma urmei ce este biserica? Un spital pentru pacatosi sau un hotel pentru sfinti? Eu cred ca mai degraba trebuie sa fie o sala de nasteri unde familia lui Dumnezeu se mareste. O sala umde se aud nu numai strigate de bucurie dar si de durere.

Rodica Botan said...

exact cum spui scarabeu...si ne miram ca nu este binecuvintare...si ca nu se mai intoarce nimeni...de cite botezuri ai auzit in ultima vreme? Ca nu cautam si nu facem ce ni s-a spus...cautam sa ne simtim bine...pina intr-o zi insa!!!

Anonymous said...

Of, dragilor, cat de rau imi pare pentru voi, ca bisericile voastre va dau ocazia sa ganditi asa... In biserica mea inchinarea se face in duh, cu lacrimi pe obraji si maini ridicate catre Cer, in biserica mea sunt cate doua botezuri pe an (cca 30 de noi frati), in biserica mea sunt Oameni, Oameni care sunt langa tine cand ai tristeti sau bucuri, dureri sau nevoi, Oameni care se roaga cu tine si pentru tine la ceas de zi sau de noapte... Si cate ar mai fi de spus...

Rodica Botan said...

Anonimous...sint multe biserici asa...le vedem la televizor adesea. Biserica din care fac parte insa il predica pe Christos si il predica pe Christos cel rastignit...pentru pacatele noastre. Am bucuria sa-mi hranesc sufletul de fiecare data si sa simt cum Cuvintul lucreaza la inima si viata mea...Nu toate Bisericile sint moarte...

Ma bucur ca Biserica ta este si ea vie...si ca multi isi gasesc mintuirea...