13 October 2009

CUM GINDESTE UN LIBERAL...

Un motociclist pe o Harley, trece cu motocicleta pe linga gradina zoologica in Washington DC...cind observa o fetita care s-a aplecat peste cusca unui leu. Dintr-o data leul o prinde cu dintii de mineca jachetei si incearca sa o traga in cusca, bineinteles sa o manince, sub ochii parintilor care zbierau disperati.
Motociclistul sare de pe motocicleta , alearga la cusca leului, si plaseaza un pumn puternic chiar in nasul acestuia. Scotind zgomote de durere, leul lasa prada din gura si se retrage si motociclistul aduce fetita teafara inapoi la parintii care nu contenesc cu multumirile.
Un reporter prin preajma, priveste intreaga scena. El se adreseaza motociclistului spunindu-i...
-Domnule, gestul ce l-ai facut a fost cel mai galant si curajos lucru pe care l-am vazut facut de cineva in intreaga mea viata.
Motociclistul modest insa ii raspunde...
-Nu a fost mare lucru, doar leul era inca in cusca. Am vazut doar ca fetita era in primejdie si am facut ceea ce orice alt cetatean ar fi facut...
Reporterul insa ii spune...
-Am sa fac tot ce este posibil ca gestul tau sa nu treaca neobservat. Sint un jurnalist, si miine, ziarele vor avea povestea asta pe prima pagina. Spune-mi numai...cu ce te ocupi si ce de ce afiliere politica apartii?
Motociclistul raspunde...
-Sint un Marin in armata Americana si sint Republican. Si jurnalistul pleaca.
A doua zi, motociclistul cumpara ziarul local sa vada daca cu adevarat, actiunile lui din ziua precedenta au ajuns pe prima pagina...si...citeste...cu ochii mariti...

" U.S. MARINE ASSAULTS AFRICAN IMMIGRANT AND STEALS HIS LUNCH "
(Soldat in U.S.Marine, asalteaza un emigrant African si ii fura mincarea".
.....................
Fara gluma...asta este stilul de gindire al oricarui liberal ...

No comments: